jun

9

 
Manic Monday

Vaag dagje vandaag. Allereerst werd zoonlief weer op ’n beláchelijk tijdstip wakker… geloof dat ’t nog géén half 5 was vanochtend. (don’t ask! My goodness, wat ben ik blij dat ik op maandags altijd vrij ben) Dus zo zat ik noodgedwongen rond kwart voor 5 gezellig naar de WaWa’s te koekeloeren. Gelukkig stortte hij om half 9 weer in, dus toen heb ik ‘m maar weer op bed gelegd. Mijzelf incluis, om vervolgens pas weer ergens in de middag wakker te worden.

[photopress:090608_054_.jpg,thumb,pp_image][photopress:090608_080_copy.jpg,thumb,pp_image][photopress:090608_069_copy.jpg,thumb,pp_image]

Na te hebben gebadderd én de constatering dat ’t wel gruwelijk lekker weer was, heb ik ’t badje in de tuin maar weer gevuld (die grote, daar gaat chloor in en daar hangt ’n pomp aan, dus dát hoef je niet te verversen, dat heeft dat kleine badje niet) en daar ook alle ballenbakballen die hij van broer en zus voor z’n verjaardag had gekregen, ingegooid. Dat leek eerst leuk maar blijkbaar vond ie ’t water tóch wel wat koud dus écht lang heeft ie ‘r niet in gezeten. Op ’n gegeven moment liep ie in ’n zwemluier rond en wilde daar persé z’n wintersloffen bij aan… ach ja, natuurlijk, waarom ook niet.

’s Avonds zoals altijd* Juul en Cynthia weer opgehaald. Juul vond ’t badje wél hélemaal geweldig en begon  spontaan álle ballenbakballen uit te gooien. Toen was het duidelijk bedtijd voor ze! 😉 Het was tenslotte al ’n uur of 9.

Ik moet zeggen dat ik erg positief verrast was, hoe snel Jonne in slaap is gevallen. Nou is dat in slaap komen normaliter ook niet zo’n heel groot probleem maar nu was ’t best wel ’n herrie buiten. Onder ons huis, naast de kelderboxen hadden de overburen nl een groot laken gespannen waarop ze met ’n beamer de EK wedstrijden projecteren. En vanwege de eerste NL wedstrijd (én de onverwachte zege op Italië) was het daar één groot feest. Maar blijkbaar was hij goed moe. Ik hoop dat dat zo blijft, tót morgenochtend 7 uur, als wíj hém wakker maken (ipv dat hij óns ’n paar uur eerder wakker maakt, morgen moet ik nl wél werken!)

 

*Ik heb zaterdag ’n brief gekregen dat Jonne vanaf 1 oktober ook op dinsdag op het KDV terecht kan.

4 reacties »

 • Wat een gedoe zeg met dat (gebrek aan) slapen. Pfft, lijkt me erg vermoeiend (letterlijk en figuurlijk). Hopelijk groeit hij hier binnen niet al te lange tijd gewoon overheen.

  Reactie door Toaske op dinsdag 10 juni 2008 om 20:44


 • Je moet er ook wel warmwater bij doen hè? Is toch veel te koud voor zo’n klein ventje. :tongue: Vind je het gek dat ie zijn wintersloffen aan wilde.

  Reactie door Esther mamma van Guusje op dinsdag 10 juni 2008 om 16:42


 • Ook bij ons was het gisterenavond een herrie. Echter het kwam niet uit de straat maar bij ons uit de woonkamer. Met 10 fanatieke gasten op bezoek, die allemaal denken dat ze een betere coach zouden zijn dan van Basten, was het ook niet echt rustig. Maar wonder boven wonder is ook ons meisje niet wakker geworden. Heerlijk toch als je zo diep kan slapen dat je niets hoort.

  Reactie door Marjan op dinsdag 10 juni 2008 om 10:55


 • :biggrin:

  Reactie door Hannah op dinsdag 10 juni 2008 om 5:45


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter