mei

29

 
I dropped shopping!

Wat ik al eerder aangaf, naast Jonne kan ik zélf ook wel wat nieuwe kleren gebruiken. Dus vandaag was ik van plan om ’s ff lekker voor mezelf te gaan shoppen…. joepie…. NOT!!!

Jonne was lekker met opa en oma mee naar Blijdorp dus in feite kon ik héérlijk in m’n eentje op stap (doe ik sowieso ’t liefst als ik voor mezelf kleren ga kopen). Leuk, maar je hebt vást wel meegekregen wat ’n “schitterend weer” het vandaag was en dat Oceanium blíjft ook geen eeuwigheid leuk. Zelfs niet voor ’n jochie van nog geen 2. En kleding kopen met dit zeikweer is ook geen feest!

Ik heb ’t héle centrum van R’dam doorgesjokt en ik vond ‘r geen bál aan! Dus uiteindelijk ben ik maar weer terug naar Vlaardingen gegaan. Maar ook dáár vond ik ’t ’n dráma! Echt hélemaal níx waarvan ik nog dacht “goh jah, geinig!” Nix, nada nákkes, ñente!

Okay, ik lieg, als ik eerlijk ben, heb ik idd onder díe voorwaarde (geinig maar met name “ik móet echt ff iets hebben!!!”) 1 broek en 2 bloesjes gekocht waarvan ik ‘r alweer 1 terug ga brengen omdat ik ‘m écht niet mooi vind staan.

Ik pas nou eenmaal niet (meer?) in de standaard maatjes 38, 40 of zelfs 42 🙁 Jonne heeft z’n puppyvet namelijk bij mij achtergelaten en ik heb helaas niet zoveel doorzettingsvermogen als zo iemand als Jis. Maar buiten dát vind ik de “gangbare mode” van dit moment ook gewoon helemaal niet mooi! Ook niet in die zogenaamde doorsnee maatjes. Suf, saai, eentonig, niet vernieuwend.

Kom óp zeg, ook voor de iets stevigere medemens moeten er toch wel leuke kleren te koop zijn… dingen die niet gelijk als ’n hobbezak zitten (ja sorry, bij míj dan). Ik weet ’t niet hoor… ik kan ’t niet vinden. Maar wellicht hebben jullie wel héle handige tips. Oh enneh, wat mijn smaak is? Zo cashual als de gelegenheid ’t toelaat en géén rokken/jurken.

9 reacties »

 • Ik ben van maat 60 naar maat 42 gegaan en ondanks dat je zou denken dat er dan een wereld voor je open gaat moet ik bekennen dat ik wat in de winkels hangt op dit moment zulke rare mode vind.
  Nou ben ik nooit een modemens geweest, maarja ik wil met mijn andere lijf toch weleens iets anders proberen, maar nee hoor..niks…

  Gisteren toevallig bij de Miss Etam Outlet store hier verderop in Leusden wat dingetjes gekocht (is toch altijd wel leuk, 34 euro uitgeven en met een zak vol de deur uit lopen hahaha) maar ik kon niet los gaan helaas 🙁

  Reactie door Bedz op zondag 1 juni 2008 om 10:03


 • Ik dacht dit jaar eindelijk eens nieuw zomerkleding te gaan kopen…not, we mogen weer een jaartje wachten en dat doe ik dan ook maar. Ik moet zeggen dat ik zelf veel bij de H&M koop (Logg, want ook hier casuals sportief en geen rokken), en dan vooral online. Ik ga me maar uitleven voor de winter en ik sla denk ik mijn slag wel in de uitverkoop, maatje zal toch wel hetzelfde blijven ….. hoop ik 😉

  Reactie door San op zondag 1 juni 2008 om 9:01


 • Waarom denk jij dat ik zo’n hekel heb aan winkelen voor mezelf.. Ik shop liever voor de kids.. daar slaag je tenminste voor :biggrin:

  Reactie door Hannah op zaterdag 31 mei 2008 om 15:36


 • lastiglastig. Is altijd zo, als je eens gaat shoppen omdat het zo nodig is, vind je niets…en als je blut bent en niets nodig hebt hangen de winkels vol leuke dingen.
  Vrouw heeft op t moment ook niet echt een maat waar je U tegen zegt…maar ze kan wel slagen bij miss etam….Daar houden ze tenminste rekening met alle lange, korte, dikke en dunne vrouwen.

  Reactie door maureen op vrijdag 30 mei 2008 om 18:44


 • Ik vind het een drama de laatste jaren. Kleding lijkt nooit te passen. Dus aan mij heb je niks!

  Reactie door Toaske op vrijdag 30 mei 2008 om 15:31


 • ik ken het probleem ook ja, maakt niet uit waar je dan heen gaat, vinden doe je toch niks… :getlost:
  In Spijkenisse hebben ze tegenwoordig ook een leuk centrum vind ik. En da’s ook heus niet zo ver weg,..

  Reactie door tineke op vrijdag 30 mei 2008 om 12:31


 • Snap helemaal wat je bedoelt. Een paar weken geleden wilde ik me ook gaan uitleven in de stad. Niet dus!! Ook ik heb maatje 42. De t’shirts/blousjes etc die ik leuk vind zitten als een rolladedraadje om mijn vel heen. Walgelijk gewoon. Ik werd er helemaal chagerijnig van. De mode voor de wat stevigere dames vind ik oerlelijk. Zucht, wat moet je dan? Ik denk dat ik heel de zomer op een naturistencamping ga zitten. Heb ik in ieder geval geen kledingproblemen meer.

  Reactie door Marjan op vrijdag 30 mei 2008 om 10:08


 • Pfft… ik weet wat je bedoelt en voel met je mee. Ik kijk ook niet echt uit naar de zwabberbuik die ik ongetwijfeld na deze zwangerschap nog heb, het was na Yuri nog een maatje 44/46. Maar goed, na de bevalling maar weer gaan lijnen 🙁

  Ik heb trouwens na de bevalling van Yuri bij de Wehkamp het eea aangeschaft, omdat ik mijn eigen kleren toen nog niet paste, maar de positiebroeken niet meer kon zien; daar hebben ze best een ruime sortering voor de grotere maten en vond ik eindelijk twee zwarte broeken die voor de verandering ook nog eens goed zaten.

  Reactie door Lia op vrijdag 30 mei 2008 om 0:13


 • Helaas geen tips. Ik zat zelf ook al in maatje 42/44 en ik kon ook nooit iets leuks vinden. Ben blij dat ik nu even schaamteloos mijn buik weer kan uitzetten, maar weet ook heel goed dat ik volgend jaar heel hard mijn best mag gaan doen om echt weer eens in normale kleding te gaan passen. Want ik heb stapels kleding in mijn kast maat 40, leuke kleding die leuk staat! Nog even uitstel, gelukkig 😉

  Reactie door Marjan op donderdag 29 mei 2008 om 23:26


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter