mei

27

 
Weergave in andere browsers…

Cynthia wees me erop dat de site er in een andere webbrowser dan IE niet helemaal lekker uitziet… alsin, dat die rechter zijkolom ’n b’tje vreemd wordt weergegeven. En mijn “rots in de WordPress-branding” is momenteel “in disposed” dus die kan ik het nu niet vragen. Ik weet zélf niet hoe ik ’t moet aanpassen maar als jij er wél verstand van hebt, hoop ik dat je me even kan cq wil helpen… ik zie ’t ook niet omdat ik wél gewoon met IE werk (dát zouden meer mensen moeten doen ;-))

Zie hier ’n screenshot. Daarin zie je dat die rechter kolom gewoon heel lelijk is uitgelijnd.

6 reacties »

 • Ik werk ook met Mozilla en ik zie idd wat he bedoelt, waarschijnlijk is je kolom 185px breed en je plaatjes /muziek meer dan dat, je kan het aanpassen misschien wel op de site waar je de muziek vandaan haalt, vaak kan je daar de kolombreedte aangeven. Snappie het een beetje?

  Reactie door San op dinsdag 27 mei 2008 om 20:12


 • Idd in Mozilla zag ik het ook zo, maar van buitenaf kan eigenlijk niemand echt wat doen.
  Je zult eventjes moeten spieken in je lay-out bij side-bar. Wat ik zelf altijd doe is gewoon knutselen. Het oude stylesheet bewaren en aan de gang gaan met de huidige.
  Even zoeken naar een lay-out waarbij de sidebar wel mooi uitgelijnd staat, even de html codes pikken en gebruiken en zien of het werkt.

  Soms moet je gewoon even proberen en prutsen, en zolang je maar een backup hebt van het oude kan we weinig gebeuren 😉

  Reactie door Bedz op dinsdag 27 mei 2008 om 19:14


 • Ik gebruik mozilla en ik zie het net als in je screenshot maar het hindert me niet.

  Reactie door Natazz op dinsdag 27 mei 2008 om 15:53


 • In Mozilla ziet het er uit als op de screenshot hierboven.

  Reactie door Esther mamma van Guusje op dinsdag 27 mei 2008 om 13:13


 • Ook ik zie alls perfect :cheerful:

  Reactie door Wendiez op dinsdag 27 mei 2008 om 12:54


 • Ik werk ook met IE, dus ik zie alles perfect. Ik heb over mijn site ook nog niets gehoord, maar ik kan je helaas dus niet helpen.
  Suc6 ermee!

  Reactie door Marjolein op dinsdag 27 mei 2008 om 10:37


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter