mei

26

 
Heel Yang met Jing

Klik hier en zie “the making of” van ’n berichtje wat verder nooit zal worden gepubliceerd… (too boring, maar wellicht leuk om 1x te zien hoe ’t gemaakt wordt) helaas kan je niet achteraf nog ff snel wat dingen wijzigen cq aanpassen… it’s already captured… ohja, en ’t programma waar ’t mee gemaakt is, héét dus Jing!

5 reacties »

 • Pfffrt! Die Cat, ja sorry hoor, als je nou zwangerschapsverlof zou hebben en ’t echt niet meer zou weten hahaha! :biggrin: Nee, oke, het zou best handig kunnen zijn; educatief gezien dan hihi

  Reactie door Caroline op maandag 26 mei 2008 om 22:10


 • Oke die moet ik dus hebben hahaha! Maar mijn god, deed je dat express die fouten maken hahaha 😛
  Overigens moest ik erg lachen om de manier waarop je een link met naam plaatste hihihih. Ik tik dan zeg maar de naam, vervolgens selecteer ik die en klik ik op het link plaatje (de ketting) en voer daar dan de link in en openen in een nieuw venster.

  Ook zag ik dat je een lightbox plugin hebt, die moet ik dus nog even fixen ergens want die deed ik nog met het handje en daar word je niet happy van.

  Dus thanx voor het filmpje 😛 het heeft me weer wat ideetjes gegeven.

  Reactie door Bedz op maandag 26 mei 2008 om 12:40


 • Hihi, ik moet zeggen dat ik het niet helemaal heb afgekeken; ik dacht alleen maar: hebben, hebben, hebben! :w00t:

  Reactie door Cynthia op maandag 26 mei 2008 om 8:17


 • Leuk !! En lekker reclame voor de site van Rich!

  Reactie door Esther mamma van Guusje op maandag 26 mei 2008 om 8:05


 • Grappig om te zien. Ik zie dat jij net zo vaak moet herstellen als ik ivm typevauten en zo. Maar wat is diepsloand eigenlijk?

  Reactie door Toaske op maandag 26 mei 2008 om 7:32


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter