mei

12

 
2e Pinksterdag

Vanmiddag zijn we héérlijk ’n stukje gaan fietsen. Jonne achterop in ’t zitje, vond ’t heerlijk. Héle verhalen had ie… jammer dat ik zijn taal nog niet spreek maar ik denk dat ’t wijze woorden waren. Uiteraard moest er wel ff gestopt worden voor ’n ijsje. Helaas brak ’n paar km voordat we thuis waren, mijn trapper af, waardoor ’t fietsen niet gemakkelijker ging. Gelukkig heb ik ’t laatste stukje aan de schouder van Erik mogen meerijden 😉 Als je op de foto hieronder klikt, zie je nog wat meer foto’s van vandaag.

12 Mei ’08


Oh bij de weg, vandaag is m’n vader jarig. HANNES, VAN HÁRTE HOOR!!! M’n ouders zijn momenteel op vakantie en gingen vandaag naar Lourdes… Wij zijn niet katholiek dus ’t is eigenlijk stiekem vast wel ’n b’tje apies kijken… ben héél benieuwd, zou dat circus ook wel ’s willen zien! 😉

7 reacties »

  • Ik zou ook weleens willen gaan kijken bij Lourdes. Ik ben zelf niet gelovig maar vind het wel heel interessant om te zien hoe andere mensen daar nu mee omgaan. Of het nu katholiek, christelijk, moslim, bagwan of 1 of andere sekte is, ik vind het leuk om te zien.

    Reactie door Marjan op woensdag 14 mei 2008 om 9:31


  • gefeliciteerd met je vader!!!En wat een leuke foto’s echt super. En tja, trappen zonder trapper wordt wat lastig he~!!! fijn dat je van Eric mee mocht liften hihi.

    Mieke

    Reactie door Annemieke op woensdag 14 mei 2008 om 9:18


  • Ohh fietsen is heerlijk… Ik doe ook niets anders met Grace. Maar jammer van je trapper. Hopelijk is hij alweer gemaakt dat je weer kunt fietsen want het weer is heerlijk.

    Btw; Wederom geweldige foto’s Cat :cheerful:

    Reactie door Wendiez op dinsdag 13 mei 2008 om 12:16


  • Gefeliciteerd Hannes! Wat ga je uitdelen als je weer terug bent?? 😆 :tongue:
    Enne jij natuurlijk gefeli met je vader!
    Heerlijk he een stukkie fietsen.. Jammer van je trapper… Gelukkig dat je prins op de ‘witte’ fiets er ook nog was 😆

    Reactie door Hannah op dinsdag 13 mei 2008 om 10:23


  • Fietsen is zo leuk; buiten zijn, en iets doen sowieso. Maar toch… met fietsen kom je nog eens ergens en vooral kinderen vinden het geweldig!
    Fee-Luna is gisteren ook mee geweest een rondje fietsen, heeft een paardje geaait en was er helemaal verrukt van! Ik ga er vanavond wel iets over schrijven denk ik 🙂

    Reactie door Mama van Fee-Luna op dinsdag 13 mei 2008 om 9:24


  • Lekker hoor fietsen, jammer van je trapper.
    Leuke foto’s weer.
    En natuurlijk gefeliciteerd met je vader!

    Reactie door Esther mamma van Guusje op dinsdag 13 mei 2008 om 9:22


  • Wat is er de afgelopen 10 dagen toch veel gefietst! Heerlijk gewoon. Gefeliciteerd nog met je pa!

    Reactie door Toaske op dinsdag 13 mei 2008 om 7:32


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter