jun

30

 
Trillend wippen, wippend trillen… babyheaven!

Badje met standaard én afvoerslangetjeOnder het mom “volproppen dat kamertje, hoezó moet er straks ook nog ’n kind bij???” , heb ik vandaag nog ff ’n badje op standaard en ’n wipstoeltje via Marktplaats aan-geschaft. Ik was eigenlijk alléén op zoek naar ’n badje met standaard, liefst 1 waar ook die tummytub (dat is zo’n émmer, Mar, waar je je kind in baddert ) in past. Zo’n ding heb ik nl ooit ’s gratis gekregen. Waarom dan alsnóg ’n badje? ’t Lijkt mij eerlijk gezegd hándiger. Weet niet of ’t ook daadwerkelijk zo is hoor maar goed, voor die 15 euri, dat ’t badje plus standaard kostte, hoor je mij niet zeuren. Wipstoeltje1En voor 17 euri extra kreeg ik er ook nog dit wipstoeltje bij. In de volksmond ook wel ’n “wippertje” genoemd. Ik snap nú waarom! Vind dat soort stoeltjes over ’t algemeen eigenlijk grúwelijk lelijk maar déze vált, moet ik eerlijk zeggen, nog wel mee. Denk trouwens dat ’t nieuw géén “goedkopie” was. Het heeft nl ook nog iets héél aparts: er zit ’n soort van trilsysteem in. Het werkt als volgt: aan de zijkant (op zo’n donkerblauw plastik stuk) stop je er ’n batterij in, daar zit dan ook ’n knopje waar je ‘m mee aanzet en dan begint ie te trillen… ’t heeft zelfs 2 standen: zachtjes en iets harder. Nah, wíe wil dat nou niet, zo’n vibra-stoel! ’t Schijnt zéér rustgévend te werken… uhuh, sure! Ik ben héél benieuwd! Wij zaten ons al een voorstelling te maken van hoe hij straks ál trillend de héle kamer door rammelt!

9 reacties »

 • Jaja, en je neefje moet afzwemmen enneh…
  God Joris, je klinkt nét als Erik 🙂 Wat ís dat toch met die mannen! Jah, ik weet natuurlijk niet wat voor cursus jullie hebben geboekt maarreh… hihi!

  Reactie door Cat op zondag 2 juli 2006 om 11:26


 • Oh jij gaat wel mee, hoor!!

  Ally McBeal is idd erg leuk, al vond ik het wel een stuk minder worden toen Robert Downey Jr. weer vertrok… dat vond ik zo sneu! Daarna heb ik het nog wel eens gekeken, maar was het toch echt zo leuk niet meer.

  Reactie door Lia op zondag 2 juli 2006 om 10:17


 • Ik ben helaas verhinderd die dag en kan echt niet mee, bovendien staat de brug open waardoor ik toch te laat kom en ik geloof dat ik die avond net moest invallen op mijn werk. He jammer nou zeg… Kan ik niet mee. Nou ja misschien bij de volgende baby meer geluk 🙂

  Reactie door Joris op zondag 2 juli 2006 om 3:05


 • Oh leuk, ga ik zéker onthouden! Weet je wat óók weer terug is op tv: Ally McBeal! Dát vind ik errug leuk! Vergeet ’t vaak want ’t zit wel op ’n onhandig tijdstip (rond etenstijd) maar vind ’t wél súpergrappig!

  Idd, wij wáchten de foto’s met spánning af! 😀

  Reactie door Cat op zaterdag 1 juli 2006 om 15:55


 • Oh, ik heb de complete verzameling van serie 1 t/m 6, dus als je ze ooit wilt lenen, roept u maar!
  En wat een geweldig vooruitzicht om over een maandje of wat mijn lieftallige echtgenoot in een roze tutuutje rond te zien huppelen *gniffelt bij het idee* ha, die foto zal zeker op onze weblog komen te staan!!

  Reactie door Lia op zaterdag 1 juli 2006 om 14:39


 • Overigens wel weer erg lekker om van de vroedvrouw (broedkip, zoals m’n vader ’t noemt) te horen, dat alles goed gaat hé!

  Oh by the way: Samantha hé… hmm, heb díe aflevering niet gezien maar ik kán me er wel iets bij voorstellen, hihi! Nou nou, en dát voor ’n amerikaanse serie… vooruitstrevend hoor! 😉

  Reactie door Cat op zaterdag 1 juli 2006 om 3:23


 • Ik heb nét van Erik gehoord dat hij binnenkort ’n verslagje gaat schrijven over de partnerles van afgelopen maandag dus daar moeten jullie nog ff op wachten 😉 Enneh, ja hoor Joris, ga jij je tutu’tje maar alvast uit de motteballen vissen! 😉

  Reactie door Cat op zaterdag 1 juli 2006 om 2:33


 • Ja hoe was die partnerles? dat vraag ik me als aankomend partnermeelesser nu ook af. Ik hoef straks toch niet met zo’n dikke nepbuik om rondjes te dansen door een balletzaal in het kader van meezwangeren?

  Reactie door Joris op zaterdag 1 juli 2006 om 1:40


 • Ziet er leuk uit!! Moest erg lachen om je vibra-stoel, deed me denken aan een aflevering van Sex & the City, waarbij Samantha Miranda’s baby op een wel zeer ongebruikelijke stil kreeg 😀 Vandaag weer bij verloskundige geweest, alles gaat goed. Hoe was je partnerles bij de zwangerschapsgym?

  Reactie door Lia op vrijdag 30 juni 2006 om 23:12


RSS feed voor reacties op dit bericht.

Laat een reactie achter