mei

28

 
kabeltroep

Ohja, zwangerschapsgym… kómt nog. Morgen 2e les, dan heb ik vást meer te vertellen. Afgelopen paar dagen voornámelijk offline geweest omdat de kabels door ’t hele huis verlegd moesten worden… my goodness, wát ’n gedoe! En toen alles lág, hadden we nóg geen internet…. Maar goed, inmiddels wél weer. Vraag me niet hoe, géén idee wat ’t nou was, maar hij dóet ’t tenminste. We zijn kapót!!! Daarnaast heb ik ’t ook nog in m’n bíl! Jah, je leest ’t goed, niet in m’n rúg maar in m’n bíl! Word ‘r gíllend gék van! Alsof ‘r ’n zenuw knel zit! Kan náuwelijks lopen!

Morgen komt Hannes de babykamer behangen. Ohja, dát had ik óók nog gedaan vandaag: het állerlaatste stukje behang van die muur verwijderd. Ik zeg ’t nog één x: ik wil nú de kómende 10, 20 (wie biedt er meer??) jaar géén behang meer van de muur verwijderen! Zo, en nu wil ik naar béd!!!

1 reactie »

  • Nou, join the club.. sinds de vakantie heb ik het ook nog steeds ontzettend in mijn rug/bil. Arme jij! beterschap!

    Reactie door Lia op maandag 29 mei 2006 om 12:34


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter