okt

9

 
Noordhollands gekraam

En toen was ’t alwéér weekend. Inmiddels zo’n 20 graden kouder dan vorig weekend dus ábsoluut géén strandweer. Nee, de herfst is nu toch écht begonnen. En toch reden wij naar de kust… in de kop van Noord Holland nog wel…

Een béétje laat, ik geef het per direct toe, zoonlief is namelijk ook alweer 8 maanden, maar gisteren  gingen wij eindelijk op kraamvisite bij deze schitterende mensen. En daar kwam (inmiddels logloze) Ien met haar meisjes ook heen. Het werd ’n súpergezellig dagje en ondanks het gemis van loempia’s en gebakken banaan hebben we tóch héérlijk gegeten!!! Moeten we vaker doen! En niet pas over ’n jaar of 3 ofzo!!

5 reacties »

 • dude…..zie t nu pas…zo vaak ben ik nog in logland….moet er vaker komen dus.
  Moeten we idd vaker doen ;-)

  Reactie door maureen op dinsdag 6 december 2011 om 23:22


 • Wat leuk! Ik dacht al wat een bekende koppies. Leuk om ze weer te zien zo!

  Reactie door Annemarie op dinsdag 18 oktober 2011 om 18:47


 • Gezellig hoor, zo’n bezoekje aan wildvreemde bekenden. Ook zónder gebakken banaan…

  Reactie door Mamaloena op woensdag 12 oktober 2011 om 10:06


 • Wauw, gaaf. En ik zie Madde en Irza en die zijn ook niet stil blijven staan. Heb je ze nog mijn groeten overgebracht?

  Reactie door Toaske op maandag 10 oktober 2011 om 7:28


 • Wat een mooie foto’s!!!

  Reactie door Ebie op maandag 10 oktober 2011 om 6:59


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: