feb

14

 
Wat we allemaal deden…

Bij de afgelopen Sinterklaasviering had ik ’n tegoedbon voor ’n massage bij hen gekregen. Ik loop er regelmatig langs als ik de kinderen van school haal (het zit hier vlák achter) maar vergat eigenlijk steeds om ’n afspraak te maken. Van de week tóch gedaan en afgelopen vrijdag mocht ik er heen voor ’n heerlijke relaxmassage. My god, wat is dát toch lekker! Al moet ik ook weer bekennen dat ik niet helemaal relaxed lag. Ik dacht maar steeds, ohjee, ’t is alweer bijna afgelopen (beláchelijk vind je niet?). De masseuse keek ook nog even naar mijn eeltvoeten en aangezien ze momenteel in opleiding is voor pedicure, werd ik gelijk even uitgenodigd om ’n x als model te komen zitten/liggen. Lijkt me ook héérlijk! :-D Dus dat gaat binnenkort ook gebeuren.

Vandaag was ook ’n lekker dagje. Vanmiddag besloot ik om ’s met Jonne te gaan schilderen. Leek me nou écht leuk! Léék ja… Ja nee, ’t is toch écht nix voor mij hoor. Mijn “pointilistische meesterwerkje”  ziet u rechtsboven. En zoals u terecht constateert: in mij zit geen Rembrandt of Van Gogh verscholen. Ook geen Bob Ross, óndanks de aanwezigheid van n heuse tube Van Dijck brown.  En Jonne was ’t eigenlijk ook al na ’n half uurtje méér dan zat! Dat vond hij genoeg voor het kunstwerk dat hij even later met tróts aan mij toonde ;-).

Goed, verder moest er natuurlijk geWii’d worden. Jonne is momenteel hélemaal weg van bowlen. Ik heb lekker zitten freubelen aan de traktatie die Robin dinsdag op ’t KDV gaat uitdelen. En aan ’t eind van de dag kreeg dochterlief de lol eindelijk te pakken om achter haar Zweedse rollator te lopen.

Morgen (of, vandaag inmiddels) gaan we op pad. We gaan weer ’s gezellig bij hen langs. Zoon Perre was vrijdag jarig en Sigje zélf is vandaag (of morgen, hoe je ’t noemen wil) jarig. Daar uiteraard later meer over!

7 reacties »

 • Jeeetje creabea hoor! Wat een traktatie!!! Kwam de mama van Perre aan met de warme worstebroodjes…. zat nog net een gezellig vlaggetje in, maar daar was t wel klaar mee hoor!!
  :D

  Reactie door Sigrid op maandag 15 februari 2010 om 22:33


 • Klinkt wel als een hele leuke dag moet ik zeggen.
  Ik moest wel erg lachen om de “Zweedse rollator”.

  Reactie door Daisy op maandag 15 februari 2010 om 18:42


 • Wat een waar kunstwerk zeg, inlijsten en ophangen! Wat zien je traktaties er super uit zeg en die babyrollator is nog steeds in trek bij Manon, hij staat bij mijn moederen wordt iedere keer gepakt. Wat een lekker ondeugend koppie heeft je meid toch!

  Reactie door San op maandag 15 februari 2010 om 11:52


 • Dat was dus een freubel-dag. Dit is ook heerlijk op zijn tijd. Toch niet verkeerd wat jij hebt gemaakt!

  Reactie door Marjolein op maandag 15 februari 2010 om 0:50


 • Dat was een creatieve dag voor jullie! Zie ik daar een veld met bloemen? Of moest jouw meesterwerk iets anders voorstellen?
  Die Zweedse Rollator… hahaha! Meesterlijke omschrijving!

  Reactie door Ruthy op maandag 15 februari 2010 om 0:33


 • oh lekker zo’n massage !
  en een pdeicure is ook heerlijk, ik mag vrijdag weer ! En volgende keer als ik ga, kunnen de nageltjes hopelijk in de kekke lak ! We want slipperweer, we want slipperweer !

  Reactie door Jis op zondag 14 februari 2010 om 16:11


 • Oh, lijkt me heerlijk zo’n massage. Ik word bij de BSR gemasseerd, maar dat is toch net weer wat anders. En voetmassage is ook heerlijk.
  Leuke foto’s!

  Reactie door Toaske op zondag 14 februari 2010 om 15:50


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: