feb

22

 
Prinsessentheefeestje

Afgelopen woensdag had Robin haar allereerste partijtje. Ze had zélf al lang geleden aangegeven dat het ’n prinsessen-theefeestje moest worden. En toen ik haar vroeg, wie ze daar dan voor uit wilde nodigen, kwamen daar niet alleen meisjes maar ook jongetjes uit haar klas bij. Één daarvan heeft ’n tweelingbroer maar ze wilde alléén de één en niet die ander. Maar die jongetjes waren eigenlijk nog nooit ergens apart geweest en ik begrijp heel goed dat dat tzt écht wel zal gaan gebeuren maar ik zag ’t eerlijk gezegd niet zo zitten om daar de éérste in te zijn. Dus met enige overredingskracht heb ik haar toch kunnen overtuigen van ’t feit dat ze het dit jaar maar gewoon met nog 5 andere prinsesjes moest vieren en volgend jaar zien we dan wel weer verder. :whistle:

Helaas was beste vriendinnetje Kim uitgerekend díe dag ziek. Dat was best wel ’n domper. ’s Middags na school gingen we daar snel even langs want Kim had nog wél ’n cadeautje voor haar. Zo lief!!! Toen snel naar huis, de laatste dingetjes klaarzetten.

Omdat er nu ’n plekje over was, en Loïs tóch al meekwam om haar zusje Jill te brengen, hebben we gevraagd of zij het leuk vond om er ook bij te blijven. En dat wilde ze graag!

Met héél veel dank aan Sandra van Mijndroomfeestje.nl en de superhulp van Romana, werd het ook écht ’n zoet en roze droomfeestje waarbij ’t glazuur bijna van je tanden sprong! :biggrin:
[wowslider id="6"]

Doe maar reageren dan »

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter