feb

16

 
Wij vieren vier!!!

Vandaag is voor mij het allerliefste meisje van de héle wereld, jarig. Vandaag wordt Robin Hanna Elisabeth 4 jaar! Allerliefste Bobbi, van harte gefeliciteerd met je 4e verjaardag! We gaan ‘r een groot feest van maken en vanaf maandag mag je dan écht naar de grote school! Heel veel liefs van mama, die zielsveel van je houdt!!!

peach Robin

2 reacties »

 • Hoera Robin 4 jaar
  Hartelijk Gefeliciteerd.

  Groetjes, Lenie en Martin ( ouders Marjolein BarMar )

  Reactie door Lenie op zaterdag 16 februari 2013 om 20:28


 • Hoera!!!! Ze heeft vast en zeker een geweldige dag.
  En weer een reactie van mij. Met plezier gegeven.

  Reactie door Mrs. T. op zaterdag 16 februari 2013 om 19:46


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: