jan

14

 
50! (nou, bijna dan…)
Eindelijk was het zover. Na maanden voorbereiding was dan eindelijk het verrassingsfeestje ter ere van Erik z’n aanstaande 50e verjaardag!
Nouja, verrassing… de laatste dagen waren er wel wat dingetjes geweest die ‘m zijn wenkbrauwen deed fronsen. Maar zoonlief gaf vrijdagmiddag toch iets meer prijs dan de bedoeling was.
Jonne is groot liefhebber van The Voice of Holland en The Voice kids en mag dat dan ook elke vrijdag avond kijken, op voorwaarde dat hij gezellig is geweest en goed naar ons heeft geluisterd. Deze keer bedacht ik me dat het mss niet zo heel handig was, aangezien ’t zaterdag waarschijnlijk ook een lange dag zou worden. Dit deelde ik vrijdag ’s ochtends met hem… hij wilde tóch kijken. Ik besloot ‘r geen punt van te maken. Dan maar zondag lekker rustig aan doen. Vrijdag aan ’t eind van de dag, vlak voor ’t eten (we waren dus allemaal thuis) zegt Jonne ineens tegen me “màhààm, mag ik vanavond nou eigenlijk nog The Voice kijken, omdat jij ’t niet zo handig vond, omdat ’t morgen ook al ’n lange dag wordt???” ehhhhhh… dus ik vraag ‘m “wat ga jij morgen dan doen???” (zéér slecht geacteerd, ik gééf ’t toe!!!) Jonne, kijkt Erik aan en zegt “Jah, dat mag jij eigenlijk niet weten pap, da’s een verrassing voor jou!” EUHHHHHH?????? HMPFFF! Goehoeddd… 😉
Ohwell, Erik is de héle dag lekker bezig gehouden door Herman van Nieuwenhuizen en nog een paar mensen, waarvoor hártelijk dank! Zo kon ik met een aantal mensen (mijn ouders, Romana Meijer, Luca Meijer, Sacha Meijer en @Merel Schenk <- héél erg bedankt!!!) de voorbereidingen treffen. Rond 17 uur druppelden de gasten binnen.
Een half uurtje later kwam ’t feestvarken zélf ook binnen, wellicht toch wel ietwat verbaasd over de aanwezige bekenden. Ik geloof wel dat hij ’t erg leuk vond. Ik hoop dat de genodigden dat ook zo hebben ervaren. Er waren ook de nodige kids aanwezig, die hebben heerlijk kunnen rondrennen! Om 21.00 uur was alles afgelopen en helemaal opgeruimd en vertrokken we, toch ietwat gesloopt, naar huis. Daar de kasten bijgevuld met alles wat over was (ik hoef voorlopig geen witte wijn aan te schaffen, hehehehe) en uiteindelijk met de pootjes omhoog de cadeaus bekeken. We kijken terug op n leuk feestje!
Ik vond ’t ook érg gezellig maar ik ben blij dat het qua organisatie, achter de rug is! 😉

3 reacties »

  • Gefeliciteerd!!!
    Super zeg zo’n surpriseparty!!!! Geweldig!

    Reactie door Mye op zaterdag 19 januari 2013 om 17:46


  • hehehehe, hoort zegt het voort! 😉

    Reactie door Cat op dinsdag 15 januari 2013 om 22:31


  • Wat gaaf zeg zo’n echte surpriseparty. Dat wil ik ook!

    Reactie door Mrs. T. op dinsdag 15 januari 2013 om 21:15


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter