feb

1

 
24 of 49?

Vandaag is mijn lief écht jarig. 49… tjemig de pémig… u begrijpt, volgend jaar ’n feestje… dat u dat alvast even in uw agenda noteert! 1 voordeel: carnaval kan nooit zo vroeg in de maand februari vallen dus dáár zullen we geen last van hebben! Lees: Bij afwezigheid zult u met een beter excuus moeten komen.

En zoals ’t ’n goed midlifer betaamt, heeft mijn lief zijn droom afgelopen jaar pas écht nagejaagd (hetgeen nog perspectieven biedt voor mijzelve!) door te beginnen met een plaatselijke nieuwssite, genaamd Vlaardingen24. Nérgens anders leest u het nieuws van “dáár waar wij wonen” zó snel!

Verbazingwekkend genoeg gaat ’t na ruim ’n half jaar zó goed, dat zelfs het plaatselijk heersende suffertje
(al decennia lang heer en meester in het verkondigen van het locale nieuws, die zonder enige moeite élke opponent in de loop der tijd heeft weggeconcureerd) een beetje bang is geworden voor hun positie. En terecht! Want waar de papieren krant maar 1 x per week op de mat valt (áls ie daar al valt ipv op grote stapels in de bosjes oid), is Vlaardingen24 24/7 bereikbaar en daarmee dus ook in staat om 24/7 lokaal nieuws te brengen. U zult zich verbazen hoeveel nieuws er te melden is! En de ene keer is dat groter nieuws dan de andere keer maar daarmee niet minder belangrijk voor de inwoners van deze stad!

En dát rapporteert hij, mijn lief! Was ik in den beginne enigszins argwanend, zag ’t meer als ’n uit de hand gelopen hobby (of was ben ik wellicht gewoon jaloers dat hij hobby en werk wel kan combineren?), inmiddels zie ik dat zijn passie daadwerkelijk iets betekent voor de stad en heeft hij ook mij overtuigd dat het hélemaal goed gaat komen! Mocht het nog niet helemaal zover zijn, dan gaat het in ieder geval niet héél lang meer duren: regionale en plaatselijke nieuwsvoorziening loopt voortaan óók gewoon via internet! En die kranten? ik zelf geef ze hooguit nog ’n jaar of 10… en dan ben ik nóg positief!

Ennieweej, van harte, mijn lief! Ik wens ons ’n héél mooi jaar! En nog vélen daarna! Lufyah!

10 reacties »

 • Verdorie, ik heb niet verder gekeken dan mijn neus lang was: alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  Reactie door 10-eke op vrijdag 3 februari 2012 om 23:18


 • Hier ook de Hartelijke Felicitaties van Bart, Marjolein & Timo

  Reactie door Marjolein op woensdag 1 februari 2012 om 22:31


 • (L)En van harte allebei!!!

  Reactie door Sigrid op woensdag 1 februari 2012 om 20:04


 • Gefeliciteerd Erik!
  Wat knap dat je van je hobby je werk hebt durven maken. Dát alleen al durven maar weinigen werkelijkheid te laten worden. Maar blijkbaar is dóen méér voor jou weggelegd dan dromen.

  Reactie door Mamaloena op woensdag 1 februari 2012 om 19:42


 • GEFELICITEERD!!!!! FIJNE DAG

  Reactie door Ebie op woensdag 1 februari 2012 om 14:22


 • Hieperdepiep hoera!!!!!!!!!!!! En gaaf zeg dat het zo goed loopt.

  Reactie door Toaske op woensdag 1 februari 2012 om 11:39


 • Gefeliciteerd (met) Erik!
  Super dat het zo goed gaat, top!

  Reactie door Saskia op woensdag 1 februari 2012 om 11:37


 • Van harte gefeliciteerd!!

  Reactie door Maaika op woensdag 1 februari 2012 om 9:25


 • Ook op deze plaats: van harte!

  Reactie door Mark op woensdag 1 februari 2012 om 8:56


 • Fijn dat het zo goed gaat! Feliciteer Erik maar heel erg van mij… :)

  Reactie door Cynthia op woensdag 1 februari 2012 om 8:14


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: