jul

29

 
Iedere zwangerschap is anders…

Dat zeggen ze altijd hé… tja ’t blijkt. Bij Jonne heb ik, op wat bandenpijn en later maagzuur na, nergens last van gehad. En ik kan me eigenlijk ook maar 1 ding herinneren, dat ik in die periode, of eigenlijk sindsdien niet meer lekker vind: Rendang.

Maar deze keer is toch wel anders. Niet dat ik misselijk ben maar ik heb gewoon nérgens trek in. Joah, koffie en fruit. Ohja, en waterijsjes! 😉 (neee, ik stuur vriendlief ‘r niet op uit ;-)) Maar verder? Mwah…neuh lama! Kan ik nóg ergens zo’n trek in hebben, als ik ’t voor me heb, hoef ik niet meer! Jah wees niet bang moeders, ik zórg écht wel goed voor mezelf hoor, qua vitamientjes, maar lekker is anders.

Ohwell, ’t is voor ’n goed doel, denk ik dan maar.  En wellicht sla ik wel 2 vliegen in één klap: dat ik ook nog wat overtollig vet verbrand 😉 Of ik dat heb? Welnéé, maar stel nou dát….. hihi!

Morgen 1e x VK!

11 reacties »

  • :biggrin: :biggrin: Toen Annika zwanger was, had ik trek in veel van alles :biggrin:

    Reactie door Dennis op woensdag 30 juli 2008 om 12:42


  • ik hoor het zo vaak, dat een tweede zwangercshap zo verschilt van de eerste. Kan me er nog niets bij voorstellen maar wel erg leuk. zo vergelijk je ook minder omdat het niet te vergelijen valt.

    succes met het bezoek aan de vk! Leuk, zo’n eerste keer weer Da’s toch best weer speciaal.

    Reactie door Fee-Luna's mama op dinsdag 29 juli 2008 om 21:40


  • Ik kan nu niet van de koffie en waterijsjes afblijven…ook Magnums met witte chocolade gaan er als zoete broodjes in…En voor de rest….met grote moeite eet ik mijn bord leeg om voor Nicky toch een goed voorbeeld te zijn …..Maar wat een vreselijk karwei…..ppffff…………….

    Als je het goed vind voeg ik je toe aan mijn linkjes van aanstaande mama’s

    Reactie door Peetjes op dinsdag 29 juli 2008 om 18:34


  • Zelfde hier. Bij Vincent at ik gewoon alles, geen last van geuren e.d. Nu heb ik ook minder trek. Sla nu ook regelmatig met gemak het koekje bij de thee over en dat doe ik anders met moeite. Waar ik wel heel veel zin in heb is: vette hap. Ik kan geen patat of frikandellen ruiken of ik krijg al trek!
    Leuk, morgen naar de verloskundige! 1e keer is altijd leuk, krijg je allemaal leuke hebbedingetjes!

    Reactie door Marjan op dinsdag 29 juli 2008 om 16:33


  • Wat leuk eerste keer VK! :biggrin:
    Ik kan helaas niet met je mee praten, ben nog nooit zwanger geweest, maar ik kan me dus eigenlijk ook echt niet voor stellen dat ik veel dingen dan laat staan omdat het me niet zal smaken!

    Voor mij zou het ideaal zijn die overtollige kilo’s er af! :blush:

    Liefs, Joyce

    Reactie door Joyce op dinsdag 29 juli 2008 om 14:51


  • Het is idd zo dat geen enkele zwangerschap hetzelfde is. Ik kon nu iets beter tegen het bakken van vlees en de geur van koffie en heb deze keer wel meer trek in zoet en fanta gehad. Wat wel hetzelfde was was die enorme vermoeidheid. Ben benieuwd hoe de 1e keer bij de VK is geweest.

    Reactie door San op dinsdag 29 juli 2008 om 13:51


  • Ik heb alles gelezen natuurlijk, maar ik was 1 van de pessimisten die nog niet durfde te feliciteren :blush:
    Maarrrrrrrrrrrr nu dubbel en dwars gefeliciteerd met de zwangerschap!
    Leuk!! Een broertje of zusje voor Jonne (en natuurlijk de andere kids) en weer een kindje van jullie samen.
    Geniet ervan… :wub:

    Reactie door Bedz op dinsdag 29 juli 2008 om 13:05


  • Ik had meer last van geuren. Groentesoep bijv vond ik vreselijk, maar als ik langs Bram L liep nam ik een extra teug lucht.. Maar echt dingen die ik niet meer lustte had ik eigenlijk niet.
    De 3e keer ben ik ook veel minder aangekomen dan de andere 2, zowiezo was de 3e keer heel anders :dizzy: (en dat was volgens mij gewoon een teken dat het ook de laatste moest zijn ofzo.)
    Dus ik leef met jou mee (missch kom ik wel op kraambezoek) en ben blij dat ik ervanaf ben:happy:

    Reactie door tineke op dinsdag 29 juli 2008 om 12:25


  • Eerste keer kon ik geen koffie wegkrijgen, de tweede keer nergens last van gehad. Deze zwangerschap wel misselijk geweest en overgegeven, gelukkig heeft zich dat wel beperkt tot de ochtenden. Vooral Yuri’s luiers ’s ochtends wisten wel een run naar het toilet te triggeren 😀

    Reactie door Lia op dinsdag 29 juli 2008 om 11:53


  • Ik vond koffie niet zo lekker, maar nu wel weer. Met eten geen problemen ik lust alles.
    Morgen moet ik ook naar de VK, altijd leuk.

    Reactie door Esther mamma van Guusje op dinsdag 29 juli 2008 om 10:52


  • Spannend eerste keer vk! leukleuk. En ik had ook nergens trek in, in het begin. De vk gaf steeds aan dat het helemaal niet erg is, kiendje zorgt wel goed voor zichzelf..die parasiteren gewoon op ons, die kleintjes. En nu heb ik ook wel dagen dat ik nauwelijks iets binnen krijg en ook dat schijnt niks uit te maken. Gelukkig. Succes!!!

    Reactie door Joeltje op dinsdag 29 juli 2008 om 10:49


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter