jul

24

 
Waterratje

Nadat we vanmiddag vanochtend nog ’n tukkie hebben gedaan, werd ’t wel tijd om weer ’s ouderwets te genieten van ons tuintje en het zwembad dat daar al ’n tijdje werkloos in de weg stond. Die hebben we gisteren eerst helemaal leeg laten lopen omdat we ff vergeten waren om ook met ’t geweldige weer van de afgelopen weken, de pomp aan te zetten en chloor toe te voegen. Dat zag dus ietwat groen. Gisteren dus leeg laten lopen, Erik heeft ‘m van binnen hélemaal uitgesopt en vandaag weer vol laten lopen. ’t Duurt ff maar dan héb je ook wat.

Dus vanmiddag heeft Jonne met de meiden héérlijk in ’t badje gepoedeld. Héérlijk vond ie ’t. Mijn mannetje is écht gék op water. Geen ángst, níx! Maarja, dat moet je natuurlijk wél in de gaten houden. Dat ging prima. Hier ’n klein beeldverslagje… (jaaaaahhhh, wij waren ‘r natuurlijk wél bij!!!) 

6 reacties »

  • jullie hebben zon lekker bad……..

    Reactie door maureen op vrijdag 25 juli 2008 om 21:00


  • Wat een voordeel dat wij ook een kiendje krijgen, kunnen we ongeneerd zo’n groot badje aanschaffen. We zijn nu al blij! Geniet er van! En slaap vooral ook lekker, die middagslaapjes helpen mij al màànden door m’n zwangerschap. En ik maar denken dat dat nog wel over ging. Nee dus!

    Reactie door Joeltje op vrijdag 25 juli 2008 om 16:55


  • En hoeveel badjes staan er? Op de achtergrond ook nog een grote of is dat een trampoline? En nog een kleine voor Jonne?
    Goed, hier komt ie waarschijnlijk niet op deze zomer, zeer tot verdriet van Janna. Maar ik vind het zo verschrikkelijk lelijk zo’n ding in de tuin. We doen het wel met de kleine zwembadjes en Janna haar hartsvriendin heeft een zwembad in de grond. Da’s niet verkeerd natuurlijk en daar wordt nu dus steeds gezwommen. We hebben plannen om de zieke kastanjeboom te kappen, dan kan op die plek (achter in de tuin, uit het zicht!) het ‘vaste’ zwembad staan.

    Reactie door Toaske op vrijdag 25 juli 2008 om 11:59


  • super, hier gaat ‘ie vandaag ook op, eerst even de tuin aan kant maken…pfffft wat een werk !

    Reactie door Jis op vrijdag 25 juli 2008 om 10:33


  • Heerlijk zo’n zwembadje, lekker verkoelend ( ook voor jezelf) en zeker met dit mooie weer is dat dubbel zo lekker en zo te zien vind Jonne dat ook!

    Reactie door San op vrijdag 25 juli 2008 om 8:38


  • geweldig zo’n groot bad! Ik zit nog te twijfelen wat ik zal doen, want met dit weer is het balkon eigenlijk te klein ook al staat er een badje op… Misschien dat ik maar naar de Krabbeplas ga of beter nog naar een peuterbadje langs de maas (Rhoonse grienden) mm ik weet nog niet…Heerlijk hoor, zo’n tuin!!!

    Reactie door tineke op vrijdag 25 juli 2008 om 8:31


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter