feb

16

 
De uitdeelsels staan klaar!

20140216-170847.jpg

2 reacties »

  • Hihi, nee, ik had nóg ’n doos hoor :biggrin: Ze heeft volgens mij 21 kindjes in de klas maar dat worden er tot de zomer nog wel ’n paar meer. Daarnaast mag ze de klassen rond en krijgen de meesters en juffen ook ’n cakeje. Als er iets over is, offeren wij ons wel op :whistle:

    Reactie door Cat op maandag 17 februari 2014 om 9:40


  • Leuk!
    Wat een heerlijk kleine klas trouwens. Of is er ergens nog een doos?

    Reactie door Mrs. T. op zondag 16 februari 2014 om 22:45


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: