nov

25

 
Vriendinnenfeestje

Na enkele maanden voorbereiding (stuk of 4, alhoewel niet elke maand héél intensief) hadden we gisterenavond eindelijk de surpriseparty voor Miranda d’r aankomende 40e verjaardag. Aangezien ze niet zo’n héél gezellig jaar achter de rug heeft, vond ik dat ’t écht ’n waanzinnig feestje moest worden. Ik denk / hoop dat dat aardig gelukt is.
Om ’n uur of 6 verzamelden we bij Monique thuis. Daar zou Miranda ook naartoe komen, zij het met een heel ander idee. Zij dacht dat ze bij Monique zou gaan eten en dat ze daarna wellicht nog de stad in zou gaan. Nah, op zich lag dat niet heel erg ver van de waarheid, behalve dan dat er nog 8 meiden bij waren. Het was ’n leuk onthaal en ondanks dat ze mss wel ’n béétje een vermoeden had, had ze dít volgens mij toch niet verwacht 😉
Bij Monique vandaan zijn we richting het centrum gelopen, waar we héérlijk gegeten en met náme ook héél hard hebben gelachen bij tapas bar El Loco Babbe.

Na het eten hield mijn deel van de organisatie op ;-). Duidelijk was, dat we nog wél de hort op wilden maar wisten niet precies waar naartoe. En hé, zoveel uitgaansgelegenheden ken ik hier niet. Al lopend door ’t centrum regelden een paar meiden een lift voor ons allen in een politiebusje richting een discotheek in de haven. Helaas hadden we ‘r achteraf niet zo heel veel aan aangezien ’n aantal van ons nog moest pinnen en dat kon daar dus niet. en zo liepen we weer terug en belandden we in de Showtime. Niet echt mijn uitgaansfavoriet maar als je met ’n leuke groep mensen bent (en wellicht al ’n wijntje of wat op hebt 😉 ) kijk je niet meer zo nauw en is ’t al snel gezellig!
Ennieweej, het werd laat… of liever gezegd, vróeg! Maar ’t wás súpergezellig!!!

Als cadeau kreeg ze onderstaande foto van ons allen op ’n canvas van 60 bij 60 cm. Geloof dat ie wel goedgekeurd is 😉

1 reactie »

  • Wat leuk zeg. En op stap met mensen waar je graag mee van doen hebt is nooit weg natuurlijk.

    Reactie door Mrs. T. op maandag 26 november 2012 om 19:31


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter