sep

7

 
Opening van het nieuwe schoolplein

Vorig jaar is de hele wijk rondom Jonnes school, wegens allerlei verzakkingen, opgehoogd. Daarbij werden de pleinen rond de school ook uitgebreid aangepakt. En vandaag werd het vernieuwde schoolplein officieel geopend! Helaas zie je Jonne niet zo goed staan, omdat ie ergens achter een paar groter kinderen staat. Ik heb het filmpje ook niet gemaakt, want dan had het aandachtspunt uiteraard ergens anders gelegen ;-) Erik heeft nog wel ’n paar mooie foto’s genomen want er werd natuurlijk ook gelijk melding van gemaakt op dé nieuwssite.

Voor de opa’s en de oma’s: Als je met je muis rechtsonder op de diashow gaat staan, zie je 3 rondjes. Als je 1x op de middelte klikt (ja gewoon met je linker muisknop), dan stopt ie met de carrousel. Door vervolgens op het rechter pijltje ernaast te klikken, kan je ze op je eigen snelheid bekijken. Hándig hé?! ;-)

Doe maar reageren dan »

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: