aug

20

 
We zijn weer begonnen!

Goed, dat was weer even wennen vanochtend! Na 6 weken lekker niks doen en niks hoeven, weer terug in ’t gareel. Niet meer poco poco maar dallie dallie! Vroeg opstaan, gelijk douchen, aankleden, ontbijten en naar school! Dah works! 

En ondanks dat het enige moeite kostte om gisteren in slaap te komen en dus vanochtend wakker te worden (nee, geen zenuwen, gewoon warm en en niet meer gewend om vroeg naar bed te gaan), had Jonne er érg veel zin in! Want behalve het feit dat hij vandaag in groep 3 begint (tóch ’n beetje de échte school) mocht hij er ook op zijn stoere nieuwe 20 inch fiets naar toe!

Back to life, back to reality!

2 reacties »

  • Gaaaaaaap….. nog geen last van het rgelmatige schoolritme… whahahahahaa
    Marco daar en tegen wél :smile:
    Julz wilde met geen mogelijkheid gister.. neergezet aan tafel, tranen biggelde over zijn gezichie.. en helaas moest mamma meteen door naar het ziekenhuis.. geen tijd voor troost.. arm jong.. Gelukkig ging de middag stúkke beter

    Reactie door Hannah op dinsdag 21 augustus 2012 om 10:10


  • Oh gaaf: groep 3! Hij zal er ongetwijfeld heel veel leren. En snel dat dat gaat! Eerste woordje ook ‘ik’ bij jullie?

    Reactie door Mrs. T. op maandag 20 augustus 2012 om 19:16


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: