jun

9

 
Kanniekiezuh…

Vorig jaar wilde Robin AB-SO-LUUT niet met Jonne op de schoolfoto… ook afgelopen keer op de peuterspeelzaal was het nog best een klus om haar zover te krijgen. Deze keer heb ik haar gewoon omgekocht! Jaaaahaa, u leest het goed! Wij doen hier aan órdinaire omkoping! 😉 Ik had beloofd, als zij lief op de foto zou gaan, dat ze dan van mij… een flesje Hello Kitty bellenblaas zou krijgen!!! (ter waarde van wel 50 eurocent ;-)) Nou dat werkte prima! Robin nam gewillig de gewenste poses aan en lachte zo nu en dan zelfs naar de fotograaf-meneer… offeh, nouja, ook er wel ‘s nét langs, maargoed het idee was er!

Of ik de foto’s écht leuk vind? Achja, er zitten echt wel ’n paar schattige bij maar zoonlief zit in de fase van krampachtige lachjes waarbij hij (vráág me niet waarom) z’n onderkaak naar voren moet trekken. Het is dat het watermerk erover heen zit maar met náme bij nr. 2 is dat het geval. En dat kapsel hé… ik weet ’t niet maar ’t wil de laatste tijd níet echt zitten helaas…

But ennieweej, ik wil er tóch wel ’n paar bestellen, ik weet alleen niet wélke. Daarom heb ik er maar nummertjes bij gezet en vraag ik jullie om advies. Roept u maar! 1 alleen van Jonne en 1 (of meer) van hun samen. Ja klein, ik weet het en nee, je kan ‘m niet vergroten… Toch hoop ik dat jullie even mee willen kijken.

Ohja enneh… hoe leuk ’t me mss in ’t begin leek: nee volgende keer gaan ze niet meer allebei in dezelfde kleur, whahahaha!

5 reacties »

  • Absoluut nr 17!!
    Succes met de keuze. Wel leuk dat je kan kiezen bij ons is het gewoon wel of niet nemen.

    Reactie door Ciska op maandag 18 juni 2012 om 13:57


  • Nummer 19!
    Dat is een leukkie

    Reactie door Daisy op donderdag 14 juni 2012 om 17:10


  • 17, 12, 9,3

    Succes met je keuze 🙂 je laat het ons nog wel weten hè!

    Reactie door Trudy op zaterdag 9 juni 2012 om 21:28


  • 16 17 12 6 en 3

    Reactie door Toaske op zaterdag 9 juni 2012 om 20:34


  • Ik zou zeggen nummer 20 en nummer 5

    Reactie door Lia op zaterdag 9 juni 2012 om 9:04


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter