feb

22

 
’t Gaat hártstikke goed! zegt mama…

Vandaag bezochten dochterlief en ik het consultatiebureau. Ehm… tja… nougoed, zowel in onderstaand filmpje (dat afgelopen donderdag is opgenomen) als in voorgaande logjes heeft u kunnen vernemen dat er ehm… een kop op zit. Dit kwam vandaag wederom vrij onomwonden naar voren. Van enige medewerking mbt ogencontrole, blokjes op volgorde leggen, meten of wegen was geen sprake… dusss… Ohwell, dat meten en wegen heb ik na ’n tijdje zélf op kunnen lossen, door het speelgoed te meten en te wegen. Toen wilde ze zélf ook wel… maar de rest… nope! Dus over ’n week of 6 mag ze weer voor de ogentest en de blokjes. Ik stel voor dat paps deze keer meegaat ;-)

Ennieweej, dan ’t filmpje:  ’t is bést lang, geloof me: ik heb ’t behóórlijk ingekort. Wellicht niet voor iedereen interessant maar ik weet zeker dat ‘r wel ’n paar zijn, die ’t graag willen zien. BTW: de fijne toeter is inmiddels op mysterieuze manier verdwenen en vervangen voor ’n práchtige Hello Kitty fietsbel!

6 reacties »

 • Sigrid&Noorin [hartje] Robin

  Reactie door Sigrid op woensdag 7 maart 2012 om 9:08


 • En mama maar meelopen en filmen tegelijk….
  Goed plan om papa volgende keer te laten gaan. Alles zullen jullie eerlijk delen, dus ook de boze buien.

  Reactie door Mamaloena op donderdag 1 maart 2012 om 22:44


 • Fijn om te horen dat andere kinderen ook een eigen mening hebben. Zoonlief weigerde twee weken geleden ook de ogentest. Hij wilde geen stomme “nep” piratenbril op en die saaie plaatjes die wij thuis braaf hadden geoefend waren ook al niet leuk. Wij mochten drie maanden later terugkomen. Arts was bang dat eigenwijsje de plaatjeskaart van buiten had geleerd tijdens ons gehannes.

  Reactie door Hannie op woensdag 29 februari 2012 om 11:39


 • Pfff wij mochten vandaag, Sara naar de arts, Jaël naar de verpleegkundige. Lekker ’s morgens om 8.50 uur. Lekker vroeg dus. Sara was een drama, niet wegen, niet meten, geen ogentest, wij gaan ook voor de herkansing…. Jaël vond het wegen en meten maar niks, maar het lukte. Gelukkig maar dat het verder wel goed gaat…. Ik heb maar een klein stukje van het filmpje bekeken, jammer zeg dat die toeter verdwenen is!

  Reactie door masara op donderdag 23 februari 2012 om 18:00


 • Het GAAT hier allemaal NIET ;) (niet op de fiets en niet op de tablet…)
  Heb ooit buurmeisje drie straten verderop horen gillen omdat ze NIET GING.
  Arm kind.
  Maar die Robin.. dat komt goed ;)
  En waar is die toeter nou???

  Reactie door Saskia op donderdag 23 februari 2012 om 9:24


 • Oh ja, niet proberen filmpjes te kijken vai de tablet, want dat gaat niet. Het was dus weer een hele onderneming daar bij het cb? Arme jij. ;-)

  Reactie door Mrs. T. op donderdag 23 februari 2012 om 7:55


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: