feb

8

 
Nog meer eisen…op ’t ijs…

De Elfstedentochtkoorts is voorbij, we weten inmiddels dat de tocht der tochten er ook dit jaar niet zal komen. Maargoed, zolang er nog ijs ligt, moet je ‘r nog ff gebruik van maken. Daarom hadden de kids ’n heerlijk ouderwetse ijsmiddag. Geen ijsvrij, zoals ik zélf ooit in ’n ver vér verleden nog ’s heb gehad maar gewoon, gezellig met z’n allen schaatsen en sleetje rijden. En ik bood mijzelf aan als hulpmoeder. Het was leuk. Wat zeg ik? Het was súper!!!

1 reactie »

  • Wat ziet dat er gezellig uit!

    Reactie door 10-eke op donderdag 9 februari 2012 om 21:50


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: