feb

1

 
Huppeltut!


 

Afgelopen maandag hadden Erik en ik een 10-minuten gesprek met de juffen van Jonnes klas. En om nou gelijk te zeggen dat ’t een feest der (h)erkkening was, klinkt wellicht wat overdreven maar eigenlijk wás het dat wél. Jonne is ’n ontzéttende dromer en heeft ’n concentratievermogen van een goudvis…
Geen idéé van wie hij dat heeft  :whistle:

Gek genoeg, als je ‘m dan ’n vraag stelt over de besproken stof, geeft hij wél ‘t juiste antwoord
Dáár houdt de vergelijking dan wel weer ’n btje op :unsure:

Kortom: pienter jochie, voor beiden Citotoetsen scoorde hij ’n A, aan de motoriek moet nog wel wat worden gesleuteld, hij kan niet huppelen… (NOU ÉN?) maar vérder zít het ‘r allemaal wel ín. Hij is alleen ’n tikkie ehm… makkelijk, laks, afwezig, ongeconcentreerd (lees: combi van ons beider genen) waardoor het vaak allemaal ietsje langer duurt dan strikt noodzakelijk. Ohwell, hij is natuurlijk ook nog best jong (van augustus). Toch is dit voor de juffen géén reden om ‘m nog ’n jaar langer te laten kleuteren dus zoals het er nu naar uit ziet, zal hij na de zomer zéker overgaan naar groep 3!

U snapt, den oudersch benne trots! :w00t:

4 reacties »

 • Ojeetje, ik ben hopeloos ouderwets: kleuters een rapport geven en afrekenen op niet kunnen huppelen? Tjonge jonge, ik ga maar even een straatje omhuppelen (en de buurt maar kijken: zie je dat maffe wijf van 53 huppelen ;-) )

  Reactie door 10-eke op donderdag 2 februari 2012 om 17:14


 • Zoals ik al op twitter zei: wat verschrIkkelijk dat Jonne niet kan huppelen! Pff, nou jeetje! Hoe móet dat nou ;)
  Is huppelen trouwens niet meer iets voor meisjes?
  Ik weet nog dat ik het ook niet kon, en ‘huppelde’ dan met maar één been. Maar nu kan ik het ook hoor!
  Ik zeg: samen naar school huppelen ;)

  Reactie door Saskia op donderdag 2 februari 2012 om 9:08


 • Oh, Juul kan ook niet huppelen. dus ik hoef me geen zorgen te maken? (ze denkt overigens zelf dat ze het wel kan, maar het is meer een soort raar gespring)

  Reactie door Cynthia op donderdag 2 februari 2012 om 9:04


 • Wat een mooie lijst! Ach en tegen de tijd dat huppelen van verliefdheid aan de orde is, dan komt dat vast goed. ;-)

  Reactie door Mrs. T op donderdag 2 februari 2012 om 7:46


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: