feb

22

 
Lief dwars mannetje

Lieve Jonne,

Wat hou ik zielsveel van jou en wat verrijk jij m’n leven! Maar wat ben je de laatste tijd ook ongelofelijk dwars! Daardoor ben ik ook weer niet altijd even aardig tegen jou… En daar baal ik zo van! In plaats van leuk en gezellig, moet ik zo nodig de hele tijd politieagentje lopen spelen.

Natuurlijk moet ik jou leren dat je bepaalde dingen niet mag of juist moet. Maar ik moet ervoor waken dat ik geen ouwe zeiksnor word en dat ik ook vooral niet uit het oog verlies wat voor ’n fantastisch mooi en lief jochie je bent! Voor mij ben jij het meest bijzondere en liefste mannetje van de hele wereld!

7 reacties »

  • Hé was dat nou?? Ik ga ervan uit dat als ze eenmaal de ik-ben-2-en-ik-zeg-nee periode gehad hebben ze zich altijd gedragen als schatjes….heb ik het nou helemaal mis?? hahaha ik zal me vast voorbereiden 😉

    Reactie door masara op woensdag 23 februari 2011 om 12:53


  • en dan vergeet ik te zeggen: “maar ze zijn oooh zooo leuk” =)

    Reactie door Maaika op woensdag 23 februari 2011 om 12:06


  • Gaat allemaal over als ze 30 zijn… Ja ik zit er ook nog in met m’n 19-jarige en straks met Jamie ben ik vast ook weer de pisang… =)

    Reactie door Maaika op woensdag 23 februari 2011 om 12:05


  • Ja lastig ja. En tuurlijk zijn ze er niet minder lief om! Maar ik heb inmiddels wel geleerd dat hoe vaker je het negatieve eruit licht hoe dwarser ze worden. Echt. Al doen ze honderd dingen fout en 1 ding goed, haal ik bewust dat ene ding eruit. Echt. Het werkt! òok voor jezelf!

    Reactie door Annemarie op dinsdag 22 februari 2011 om 20:48


  • Ach, het zal wel weer een fase zijn. 😉
    Nee zonder gekheid. Af en toe kun je ze wel achter het behang plakken nietwaar? Het hoort allemaal bij groter groeien. Maar leuk is het soms niet.

    Reactie door Toaske op dinsdag 22 februari 2011 om 20:19


  • Gelukkig realiseer je het je, en weet je dat het voor hem vast ook niet leuk zal zijn. Dat zal vast al een héle hoop schelen.

    Reactie door Ruthy op dinsdag 22 februari 2011 om 9:36


  • Zou er iets in het water zitten? Mijn lieve Yuri heeft nu ook zo’n dwarse periode.

    Zondag waren we met vrienden naar het Speelpaleis in Hoofddorp geweest en aan het einde gooide hij zijn kont tegen de krib en duwde hij het dochtertje van een vriendin. Ik boos natuurlijk (terecht).

    Aan het einde van de dag nadat we pannenkoeken hadden gegeten en we weer naar huis gingen zei ik nog dat ik dat écht helemaal niet leuk had gevonden dat hij dat deed. Waarop hij vroeg of hij dan helemaal niet lief was geweest… tsja, dat was wel een reality-check… want de rest van de dag was hij eigenlijk wel heel lief geweest en daar zeg ik dan niks van, maar dat ene dat haal ik er dan uit.

    Maar ik herken het wel hoor… ik hoor mezelf ook zo vaak “niet doen”, “mag niet”, “ophouden”… ga zo maar door 🙂

    Reactie door Lia op dinsdag 22 februari 2011 om 8:22


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter