mei

23

 
Stokje

Dit “stokje” kwam ik bij haar tegen en ik vond ‘m eigenlijk wel leuk dus ik heb ‘m maar ’s overgenomen.

  1. Waar is je telefoon? Waarschijnlijk ligt één van de vaste toestellen naast de comp van E, één naast m’n bed en één in de keuken in de oplader. En m’n mobiele ligt hier naast me.
  2. Je haar. is rood/bruin geverfd, half lang
  3. Mijn vader is momenteel samen met m’n moeder in Zuid Frankrijk. Wellicht zijn ze lekker aan ’t fietsen of zitten ze voor hun camper in ’t zonnetje.
  4. Mijn moeder is dus met mijn vader in Zuid Frankrijk 😉 en af en toe gluren ze mee op deze site 😀
  5. Favoriete eten alles wat eigenlijk héél slecht voor de mens is 😉 High Tea, pasta, biefstukje bij Loetje in Amsterdam… kan ook niet wáchten totdat we over anderhalve week in Italië zitten!!!
  6. Mijn droom de afgelopen nacht. Ik heb werkelijk geen idee (antwoord letterlijk van Toaske overgenomen maar voor mij geldt ’t zelfde)
  7. Favoriete drank: Rosé, witbier, koffie verkeerd, water
  8. Mijn droom – doel. Mijn droom is financieel onafhankelijk zijn maar da’s niet mijn doel. Mijn doel is om ’n leuke lieve moeder, vriendin, dochter enz enz te zijn en om te genieten van álles om me heen met iedereen die me dierbaar is.
  9. In welke kamer werk je? Huh?
  10. Hobbies: bloggen, medebloggers ontmoeten, lekker in de tuin zitten, muziek luisteren, lekker eten, met m’n comp freubelen
  11. Angst: Vroeger was mijn grootste angst om te sterven zónder dat ik ’n groot deel van de wereld had gezien. Nu zou ik alsnóg graag willen reizen maar ’t is niet meer zo’n grote angst als ik ’n groot deel niet heb gezien (al staan ‘r nog wel ’n aantal landen op m’n verlanglijstje). Ik heb meer, net als Toaske, dat ‘r iets gebeurt met de kinderen of mijn naasten. Ziekte, dood.
  12. Waar woon je over 6 jaar? Geen idee, ik gok dáár waar ik nu woon al zou ik bést héél graag terug naar regio 020 willen.
  13. Waar heb je geslapen vannacht? In m’n bedje naast vriendlief  
  14. Iets dat je niet bent. Diplomatiek 😉
  15. Muffins: ja lekker hoor
  16. Verlanglijstje: m’n kinderen leren skiën, door Zuid Amerika of/en Australië trekken
  17. Waar ben je opgegroeid? In Amstelveen.
  18. Wat heb je voor het laatst gedaan? Heb, door een link van Toaske over kleding, ff zitten surfen naar schoenen en badkleding
  19. Wat draag je? ’n Lekkere wijde tuniek met daaronder ’n wit t-shirt en ’n korte spijkerbroek.
  20. Mijn t.v. staat momenteel aan terwijl ‘r niemand zit te kijken, dus ik heb Jonne maar even gevraagd om ‘m uit te zetten (helaas hebben wij ook geen flatscreen maar gewoon zo’n bakbeest)
  21. Heb je huisdieren? Nope. Hebben wel ’n kat gehad, Balou maar die heb ik 2 jaar geleden weggedaan omdat dat arme beest doodongelukkig werd in zo’n huis vol mensen. Laatst ook gehoord van degene die ‘m heeft overgenomen, dat ie is overleden… hij is 16 geworden dus mooie leeftijd voor ’n kat, nietwaar?
  22. Vrienden. Ik heb in de afgelopen jaren ’n aantal hele leuke mensen leren kennen door m’n weblog waarvan ’n paar ook écht vriend(in)en zijn geworden.
  23. Mijn leven is zo enorm verrijkt met de komst van m’n kinderen. Maar ook door m’n weblog.
  24. Mijn humeur is volgens mij meestal wel okay. En tuurlijk kan ik ook best wel ’s ontzéttend sjaggie worden, dúh, ben ook maar ’n mens 😉 (maar daar zal ik dan ook wel ’n reden voor hebben, hihi)
  25. Mis je iemand? Gelukkig nog geen naasten en geliefden, ik hoop dat dat héél lang zo mag blijven.
  26. Voertuig: auto en ik hoop nog ‘s ’n scootertje aan te kunnen schaffen
  27. Iets dat je niet kunt dragen? Het leed van de hele wereld (ook weer letterlijk overgenomen van Toaske maar daar sluit ik me wel bij aan)
  28. Favoriete winkel: Didi, Hema, Ikea, tot voor kort Prenatal, mooie bloemenzaken, of van die kleine winkeltjes met mooie woonaccessoires
  29. Favoriete kleur: héél standaard: aqua, lime en roze
  30. Wanneer heb je voor de laatste keer gehuild? Hmm, is alweer ff geleden volgens mij
  31. Wanneer heb je voor de laatste keer gelachen? ’n Half uurtje geleden: de buurman vertelde dat hij morgen héél vroeg op moet omdat ie door ’n vriend is uitgenodigd om mee te gaan naar e.o.a. paardenbeurs / braderie… buurman kennende niet helemaal (helemaal níet!!!) zijn ding maar hij is dan weer zo’n lamme goedzak die meegaat. hihi
  32. Mijn beste vriend vriendlief, ook al vechten we elkaar ook régelmatig de tent uit.. hoort erbij denk ik 😉
  33. Een plek waar je weer naar toe zou gaan. Zou gaan? M’n slaapkamer straks… naar toe zou wíllen gaan? ’n Mooi wintersportgebied zoals Tignes ofzo 😉
  34. Facebook: tja, ik héb ’t wel maar doe ‘r eigenlijk zelden iets mee
  35. Favoriete plek om te eten: restaurant Loetje in Amsterdam (de meest góddelijke biefstuk!!)

Tja… nou goed, dat was ’t dus… wat je ‘rmee kan? Nix, gewoon ter kennisgeving aannemen, net zoals ál m’n logjes 😉

3 reacties »

  • Hé leuk dat tie ook staat! Leuke antwoorden ook 🙂 Didi zit hier ook, maar het is wat je zegt. òf niks, òf heel leuk. Maar dan nog koop ik er weinig..want dùùr! Maar wel ff lekker anders dan anders..hou ik wel van 🙂

    Reactie door Annemarie op woensdag 26 mei 2010 om 11:15


  • Hij is leuk, dit stokje!

    Reactie door Saskia op dinsdag 25 mei 2010 om 9:36


  • Hartstikke leuke antwoorden Cat. En mooi, dat we over een aantal dingen gewoon helemaal hetzelfde denken!

    Reactie door Toaske op maandag 24 mei 2010 om 21:06


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter