mei

8

 
Klerenbende

Vanmiddag zijn we op klerenjacht gegaan voor de kids. Die hadden namelijk helemaal geen (passende) zomerkleding (meer). Nou heb ik voor Robin wel ’n bak… wat zég ik… twéé bakken met kleding liggen die ik van vriendinnetje Selma (haar dochter) gekregen heb maar blijkbaar groeit mijn dochter iets minder vlot. Om de zoveel tijd maak ik de bakken vól goede moed open om even later te constateren dat ik ze zó weer weg kan zetten omdat álles nog véél te groot is :-S Terwijl ze toch van dezelfde tijd zijn… Robin is van februari en Jada van maart (maar dan 4 jaar eerder ;-)) en ik báál als ‘n stekker want ‘r zitten écht wáánzinnig leuke dingen bij 😉

Achja, Robin is nou eenmaal wat klein van stuk. Qua kleding is daar nog wel “een mouw aan te passen”, (ze heeft nu maatje 80 en dat zit, met náme qua broeken, best ruim!!!)  maar met schoenen is dat ’n stúk lastiger. Ik ben nog op zoek naar van die waterschoentjes… of ’n paar leuke sandaaltjes… (laten we éérlijk zijn, dat staat tóch leuker onder ’n jurkje dan ’n paar Nikes) maar alles is te groot. Het overgrote deel begint sowieso bij 20 of 21 en de sandaaltjes die ik in maat 19 heb gezien, daar past haar voetje in de breedte dan weer 2x in… Dus ben ik op internet gaan zoeken maar van die prijzen sloeg ik stijl achterover. De dag dat ik ruim € 70,- voor ’n paar kinderschoentjes uit zal geven zal nog wel even duren… ’t was iets met “pasen en pinksteren op één dag”  en “pigs might fly”… kortom mocht iemand tips hebben, dan hoor ik ze graag.

Ennieweej, ’t was ‘n prima excuus om zélf dan maar lekker op jacht te gaan. En ik mág wel zeggen dat we voor beiden zéér goed geslaagd zijn. Ik zóu zeggen, kom maar op met die zomer! (ownee, paps en mams moeten ook zélf nog ’s ff iets nieuws… dus wordt vervolgd ;-))

Kleertjes

Ben hélemaal verliefd op de zwierige zwaai-jurkjes van Robin en de coole korte spijkerbroeken van Jonne. Oh en hij heeft ook weer ’n héle stoere korte tuinbroek!!! Nu alleen nog op zoek naar ’n zomerjacky voor allebei. Ohja en de gympies die we voor Jonne hadden gekocht moeten ff ’n maatje kleiner…

(enneh, niet zeuren “wat véél”, valt nl bést mee!!!)

17 reacties »

  • Wat een heerlijk leuke kleren zeg!!! Lekker om eens zo los te gaan in shoppen he!!! Hey, dat truitje linksbovenin je banner…. komt me bekend voor hihi!!! Staat haar ook leuk! Mieke

    Reactie door Mieke, mama van karlijn, marloes* en Liset op zondag 16 mei 2010 om 21:05


  • Ben ik idd in die wijnrode lange jurk 🙂

    Xx Mye

    Reactie door Mye op zondag 16 mei 2010 om 17:14


  • HMMM…. Isa draagt nu ook maatje 80.. en heeft nog steeds maatje 18… dusseh.. die ‘kleine’ meid van jouw is echt niet zo heul klein hihi….
    Verder wel leuke dingetjes hoor… wat veeeeeeel :p
    tot dinsdag!

    Reactie door HvdW op donderdag 13 mei 2010 om 20:14


  • Dat ziet er goed uit. Wat een leuke spullen heb je weer ingeslagen. Daar gaan ze vast de zomer mee doorkome.

    😉

    Heeeeeel vervelend he .. dat shoppen 😉

    groetjes Marian
    mamma van Thomas en Rens

    Reactie door Thomas op woensdag 12 mei 2010 om 11:35


  • leuke kleren en het valt best wel mee qua hoeveelheid kleding, want ze zijn meteen klaar voor de zomer!
    Ik koop voor Timo nog lekker kleding in de uitverkoop of zeeman, want hij is er zo uitgegroeid!

    Reactie door Marjolein op maandag 10 mei 2010 om 22:31


  • Leukleukleuk!

    Reactie door Saskia op maandag 10 mei 2010 om 12:31


  • Wat een leuke kleren voor allebei. En de hoeveelheid valt idd best mee. Als je een keer los gaat met shoppen moet je het ook goed doen!
    Ondanks dat Julian maar 2 maanden ouder is is hij ook echt een stuk groter. Broeken maat 86 zitten goed en qua truien draagt hij zowel 86 als 92. Zijn schoenmaat is al 21. Schoenen kopen wordt hier dus al een stuk makkelijker. En z’n nike’s passen natuurlijk overal onder. Veel succes met de zoektocht naar leuke sandaaltjes!

    Reactie door MaMarjan op maandag 10 mei 2010 om 9:07


  • Oooh heerlijk zeg al die nieuwe kleding!!!!
    Heerlijk shoppen is dat he! 🙂

    Genieten als het mooie zomerweer er weer is om hieruit te mogen kiezen 🙂

    xx Mye

    Reactie door Mye op zondag 9 mei 2010 om 20:15


  • Oh wat een leuke kleertjes. Leuk die polkadots en die ruitjes. En Hello Kitty, ook al zo gaaf. Robin zal er fantastisch uitzien deze zomer.
    En voor Jonne van die stoere shirts en broeken. Hij wordt al een hele vent! 😉

    Reactie door Toaske op zondag 9 mei 2010 om 19:38


  • Jouw mannetje kan zo mij mijn elftal..whoehahaha..geweldig! Leuk hé blauw en wit en streep :tongue:
    En die meisjeszwierjurkjes zijn ook zo geweldig! Die kleine meid van mij wil ook alleen maar wijd en zwierig aan. Leuk!

    Reactie door Annemarie op zondag 9 mei 2010 om 19:23


  • Heerlijk zon geweldige leuke kleurige klerebende en super geslaagd!!! Hier hangt de kasten van de dames ook vol met leuke rokjes, tuniekjes en korte broekjes. Nu het weer nog, maar ikkan niet wachten weer eens wat nieuws aan te trekken bij de dames en zo te zien jij ook 🙂

    Reactie door San op zondag 9 mei 2010 om 15:00


  • wat een leuke kleren. En het is inderdaad niet te veel. Gewoon voor 1 week en dan moet je gewoon weer wassen :biggrin:

    Reactie door 10-eke op zondag 9 mei 2010 om 11:33


  • Leuke kleding zeg! Voor alle twee zijn jullie super goed geslaagd. Er zitten echt hele leuke dingen tussen.

    Reactie door Ruthy op zondag 9 mei 2010 om 10:50


  • Leuke combi’s voor Jonne! En ik zie bij Robin ook dingen die ik voor Kate heb gekocht! Ik zit nu te denken wat Kate voor schoenen aan had maar dat kan ik me niet eens herinneren. Mocht ik wat tegenkomen qua schoenen in ‘de kast met spullen waar ik liever niet kom omdat hij uitpuilt’ dan laat ik het weten!
    Aagje

    Reactie door Aagje op zondag 9 mei 2010 om 9:53


  • I :heart: ruitjes en stippen…

    Reactie door Tineke op zondag 9 mei 2010 om 9:26


  • Oh leuk leuk leuk!!! Ik moet straks (over een kilo of 15) twee nieuwe garderobes… Ik haat shoppen, maar zie de laatste tijd overal leuke kleding. En denk dat het sowieso leuker is om kleding te kopen als het ook leuk staat zonder dat je krampachtig je buik in gaat staan houden voor de spiegel… Hoop ik. Anders wordt het een helse onderneming. Jullie succes in ieder geval met part 2 van de klerenbende 😉 .

    Reactie door Renske op zondag 9 mei 2010 om 9:17


  • Wat een schattige meisjeskleren voor Robin, echt superleuk. Maar als ik die stoere kleren voor Jonne zie, zou ik het ook geweldig vinden als onze volgende een jongen is…btw ik heb een zomerjasje voor Sara bij Wehkamp besteld (E 25 incl. verzendkosten) een roze fleeche (hahaha weet niet meer hoe je dat schrijft) vestje met daarover heen een spijkerjasje met roze stiksels…je kunt altijd een kijkje nemen…

    Reactie door masara op zondag 9 mei 2010 om 8:23


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter