mrt

18

 
Lekker bekkie!

Vanochtend mocht Jonne voor ’t eerst van z’n leven naar de tandarts. Ik had ‘r al bij verschillende meiden over gelezen dus leek ’t me voor hem ook wel ’s tijd. Nou had ik ‘m eigenlijk ’t liefst mee willen nemen naar mijn eigen tandarts maar, zoals ik al vaker heb verteld, die zit in Amstelveen. Dus dat leek me dan tóch weer niet zo handig. En ook de tandarts van Erik zit niet echt in de buurt. Maargoed, ik heb ‘r één gevonden, in ’t zelfde pand als de huisarts en ’t cb. Hartstikke makkelijk. Dus daar ging hij vandaag met papa heen. Ik bleef met Robin thuis.

Ondanks dat ’t op deze foto misschien niet zo lijkt, liet zoonlief ’t wel gewoon toe dat de beste man in z’n mond keek. En wat ik ervan begrepen heb, heeft hij ’n kéurig gebit en wordt er goed gepoetst. Nah, mooi, dát horen we graag en dat willen we ook graag zo houden. We waren wél wat vroeg. Vandaag is ie precies 3 jaar en 7 maanden maar blijkbaar is 4 een goede leeftijd om voor ’t eerst naar de tandarts te gaan. Nougoed, dan gaan we tegen die tijd wel weer ‘s. Althans… papa had nog even ’n nieuwe afspraak moeten maken maar vergat dat helemaal…( jóh ;-)) Dus belde ik nog even met de assistente. In september mogen we weer. Hopelijk heeft ie dan nog stééds zo’n mooi schoon gebit. Aan mij zal ’t niet liggen ;-).

Morgen gaan we hier heen. Ben héél benieuwd hoe Jonne ’t zal vinden.

9 reacties »

  • Wauw!!!!
    Wat een stoere actie!!

    groetjes marian

    Reactie door Thomas op woensdag 24 maart 2010 om 11:18


  • Wij gaan altijd met z’n allen tegelijk voor controle. We willen trouwens wel van tandarts veranderen, maar daar moet ik nog achteraan. We gaan ook allemaal 2x per jaar want de oudste heeft helaas al wel een paar gaatjes. De laaste keer heeft ze ook bij Sanne al proberen te kijken, maar dat liet ze niet toe. Wij hebben ze wel altijd van kleins af aan meegenomen trouwens..
    gelukkig dat het goed ging!! Zo is hij er tenminste niet bang voor!

    Reactie door Tineke op vrijdag 19 maart 2010 om 19:58


  • Dus straks heeft iedereen een andere tandarts bij jullie 😉
    Of gaan jullie met z’n allen over naar deze tandarts?

    Ik had de laatste keer 2 gaatjes in verstandskiezen, maar die worden er toch de volgende maand uitgetrokken en ik heb er geen last van!

    Reactie door Marjolein op vrijdag 19 maart 2010 om 17:41


  • Ik geloof dat de meiden al veel eerder dan die leeftijd voor het eerst naar de tandarts gingen. GElukkig hier ook steeds een tevreden tandarts.

    Reactie door Toaske op vrijdag 19 maart 2010 om 15:59


  • ooooh wat een stoer ding! ik denk dat hij liever heengaat dan menig volwassene.
    Keep up the good work!

    Reactie door maureen op vrijdag 19 maart 2010 om 14:18


  • Toevallig moet ik vanmiddag met het hele kroost. Dat is voor Manon dan de tweede keer. Dus zij was ook nog maar klein, maar hier zeiden ze juist dat ze mee kon. Mijn kinders hebben allemaal nog nooit wat gehad, goede gebitten, maar zegt niks, ik had vroeger ook nooit wat. Laatste jaren te veel en te vaak kiespijn helaas 🙁
    En dat spoorwegmuseum is leu-heuk!! Fijne dag!

    Reactie door Annemarie op vrijdag 19 maart 2010 om 11:26


  • Knap zeg, naar de tandarts!
    Ik kan me niet herinneren dat ik al zo vroeg meeging.
    Mijn moeder is nog banger voor de tandarts dan ik dat ben..
    misschien dat het daarmee te maken heeft,,

    veel plezier bij thomas!

    Reactie door Saskia op vrijdag 19 maart 2010 om 10:14


  • Tegenwoordig gaan ze bij mij alleen naar de tandarts! :biggrin: :biggrin: :biggrin:
    Heel veel plezier vandaag, geniet ervan!

    Reactie door 10-eke op vrijdag 19 maart 2010 om 8:29


  • Gelukkig was alles goed. Hier werd er 2 weken geleden tandjes geteld door de mondhygienist en die zag toch wel al 1 zwak plekje. Vlak voordat Fee-Luna d’r kaken stijf op elkaar klemde en het wel genoeg vond.

    Reactie door Ruthy op donderdag 18 maart 2010 om 23:30


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter