mrt

10

 
MamaNéé MamaJá…

Als ouders probeer je je kinderen e.e.a. bij te brengen. En aangezien wij nogal grote muziekliefhebbers zijn, trachten we ze dáár ook iets van mee te geven. Ik heb al ’s verteld dat ‘r op Jonne’s geboortekaartje ’n plaatje van deze videoclip staat en dat ie bijvoorbeeld hélemaal wég is van de apendans.

En inééns kwam ie met…ehm… iets ánders… verschrikkelijk vond ik ’t! Gekmákend! Ik kon ’t niet aanzien en ook met name niet aanhóren, dat gruwelijke hurk-toontje van die meiden, ook als ze gewoon praatten… Het liefst wilde ik roepen “Doe normáál, je bent ’n volwássen vrouw, práát normáál!!” Maar ’t hoorde allemaal bij ’t concept, blijkbaar… zodra ‘r maar iets van pers in de buurt was, moesten ze in die rol blijven.

Maar ik moet wat bekennen… sinds die ergste punnikjurk eruit is, blijkt dat die andere 2 gek genoeg wél gewoon kunnen praten (iets wat die  ex-K overigens nog stééds niet kan, zag ik hier). En met de komst van haar werd ’t stiekem zelfs wel leuk.

Jonne vind ’t gewéldig! Wil élke dag de videoclip zien van MamaSé MamaSá. Maar ook van “Bij duh polliesie” en “eenkleingeelvisjuhineenzeevanblauwww”. En gaat daar dan heftig op dansen. “Dansen mama, je moet dánsen!!” (ik moet zéggen, ’n paar van die nr’s zijn wel uitstékend voor ’n flinke work out! Ik snap wel waarom die meiden zo gruwelijk slank blijven! *ZUCHT*)

Dus ik geef toe: náást Peter Fox, Nizlopi, Al Green, Kings of Leon en vééééééle anderen, staat nu óók de muziek van K3 in onze “kjampúter”. En ik vind ’t nog léuk ook! Wellicht zie je ons nog wel ’s bij zo’n show… je wéét ’t niet…

Ik kan me nog herinneren dat Sophie Hilbrand zei dat haar grootste nachtmerrie van het krijgen cq hebben van kinderen, was, dat ze op ’n gegeven moment méé zou moeten gaan zingen met programma’s als de Teletubbies en K3. Dát vind ik inmiddels niet zo erg. Míjn grootste nachtmerrie is, dat ie misschien over ’n paar jaar, ook nog naar die enge plaatselijke geldwolven wil gaan kijken. DÁT NOOIT!!! Dit alles natuurlijk onder luid gejuich van vader & oudere broer en zussen… tja…ik zou bijna zeggen “forgive them father for they don’t know what they’re doing”.

Ik hoop écht écht écht dat mijn kids daarin op mij lijken, en niets van die gasten willen weten! Al vrees ik ’t ergste maargoed, ik bereid mij voor en maatregelen als omkoping sluit ik tzt niet uit en zijn naar mijn mening ook ábsoluut geoorloofd! Desnoods maak ik ze er zó bang voor dat ze ’t niet dúrven zien! :getlost:
Laten we éérlijk zijn, ze zijn toch ook behoorlijk scary! Alleen dat tááltje al! :sick:

In ruil voor déze wijsheid ga ik met véél liefde mee naar ’n optreden van K3 en zing ik nog gezellig mee ook… mamasé mamasá mamasákka mumbah… en leg ik me er zélfs bij neer dat ik tegenwoordig ELKE OCHTEND wakker word met ’n liedje van K3 in m’n hoofd. :whistle: :dizzy:

16 reacties »

  • En niet alleen K3, maar ook Ralph en Kinderen voor Kinderen. Wij worden nu elke dag wakker met een meisje, nee ijsje, nee wijsje in ons hoofd. Zucht…

    Reactie door simonek op vrijdag 12 maart 2010 om 12:57


  • Welkom in de wereld van K3!

    :biggrin: :biggrin: :biggrin:

    Reactie door Thomas op vrijdag 12 maart 2010 om 11:20


  • oke, ik heb het gedaan…ik heb het HELE clipje gekeken. Hoor er wel eens wat over….maar OMG!!
    Doe u mij nog maar een rondje Anouk, of Lisa..of whatever….vindt Robijn ook goed.

    Oooh en had ik jou zomaar aan de phone hihihi….

    Reactie door maureen op vrijdag 12 maart 2010 om 8:50


  • Ik vrees dat Charlotte nog in de buik ook heel wat heeft meegekregen van K3 aangezien ze zodra ze K3 hoort gaat dansen (ik danste al zwanger lekker mee met alle pasjes en idd zucht wat een pasjes zeg, goede work-out) en hier ook geen binnenkant van mijn ogen figuren, dat is te oud en idd niet leuk!! Prullenbak is heel dichtbij. en misschien wel een goed plan alle mama’s mee wel zo gezellig, mamase mamasanne we gewoon mee :biggrin:

    Reactie door San op donderdag 11 maart 2010 om 21:16


  • B&A, tsja ik heb er vroeger wel naar gekeken maar vond er niet heel erg veel aan. K3 vindt ik ook vre-se-lijk trouwens. Ik ben erg blij dat Fee-Luna daar nog niets van af weet. Maar wat niet is kan nog komen natuurlijk.
    Op dit moment begint ze af en toe al lekker mee te deinen met de muziek die wij draaien. Depeche Mode, dat soort dingen. haha!

    Reactie door Ruthy op woensdag 10 maart 2010 om 17:37


  • Oh maar dvd’s springen wel eens uit zich zelf de kliko in hoor! Tenminste bij ons in de kop van Noord Holland wel :biggrin:

    Reactie door 10-eke op woensdag 10 maart 2010 om 16:55


  • Hier valt het gelukkig best mee met de adoratie van bepaalde liedjes, groepen, clowns of anderszins!

    Reactie door Toaske op woensdag 10 maart 2010 om 15:53


  • Ik herken mezelf helemaal in dit stukje, en ik ben het helemaal eens met je constatering over het vertrek van die punnikjurk (hahahaha!!!! die is goed). Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik elke (!) ochtend en elke (!) middag stiekem toch wel heel vrolijk wordt van het samen zingen met Kate en K3. Dan hebben we ook nog een spelletje: ik ben Josje en Kate is Christel en dan moet ik natuurlijk zingen als Josje zingt en als ik dat niet doe, oeeee, dan zijn de rapen gaar zeg maar! En mijn collega’s vinden het ook heel gezellig dat ik dan vervolgens de hele dag ongemerkt k3 loopt te neurien.
    Misschien moeten we met z’n allen naar het concert waardoor het voor de moeders nog een extra leuke dimensie krijgt!

    Reactie door Aagje op woensdag 10 maart 2010 om 12:17


  • ik heb mijn eigen k3 hier thuis en die zingen en dansen naar heartelust mee… En sommige liedjes zijn best wel leuk hoor haha..

    Ik vind Ernst en Bobby echt vreselijk (volgens mij zijn dat de opvolgers van B&A !!)Gelukkig heb ik het voor het zeggen over waar we naar toe gaan!

    Reactie door tineke op woensdag 10 maart 2010 om 10:48


  • In mijn tijd waren B&A helemaal stoer en hip, maar nu zijn ze wel rijp voor het bejaardenhuis!
    K3 is zo erg nog niet 😉

    Reactie door Saskia op woensdag 10 maart 2010 om 9:57


  • Sara snapt het nog niet zo goed (gôh) maar ik heb in de auto regelmatig de nieuwe cd op staan, erg vrolijke liedjes. (stiekum vind ik nr. 7 nu opeens ook leuk!)

    Ik ga ook veel liever naar K3 dan naar fam van Toor….laat ze lekker in het bejaardentehuis gaan zitten, die zijn echt oud!

    Daarbij is die ellendige clown écht geen kindervriend als dr geen camera’s zijn, sneu hoor!

    Reactie door masara op woensdag 10 maart 2010 om 9:53


  • Ha, er is geen ontsnappen aan K3. Yuri wil steeds de videoclip van Kusjesdag zien en Quinten zingt steeds Ojaleelee… en ik zing het nu ook de hele dag, want die liedjes blijven zo verrekte lang in je hoofd zitten 🙂

    Reactie door Lia op woensdag 10 maart 2010 om 8:33


  • @10-eke nou, daar hóóp ik dan maar op… maarja, ‘r zullen áltijd wel die afschuwelijke dvd’s blijven. :shocked:
    Ik ben vroeger 1x geweest, op m’n 7e en zelfs tóen vond ik ‘r al nix aan en da’s eigenlijk nooit veranderd. :sick:

    Reactie door Cat op woensdag 10 maart 2010 om 8:27


  • Tegen die tijd zijn die echt wel doohood hoor. Onze kinderen gingen er al naar toe (met de oppas, want die kreeg vrijkaartjes). Mij werd het gelukkig bespaard. Want toen waren ze ook al zo eng! :angel:

    Reactie door 10-eke op woensdag 10 maart 2010 om 8:23


  • Hihi, knap concept hé ?

    Reactie door Xandra op woensdag 10 maart 2010 om 7:21


  • K3 is vet cool. Dat vinden mijn collega’s trouwens ook. We hebben hier in Boekarest een en-nor-me poster van K3 in onze gezamelijke huiskamer hangen. En dat is echt niet omdat we er zo’n hekel aan hebben.

    Maar je kunt je kinderen inderdaad maar beter weg houden bij Bassie -de man de in elke zin een bedrag noemt- van Toor. Dan kun je beter E. schminken en de huiskamer insturen. Die is honderdduizend keer leuker 🙂

    Reactie door Toine op woensdag 10 maart 2010 om 6:34


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter