sep

30

 
Hijgen en puffen

Omdat Robin weer zó lag te hoesten en te rochelen (ja sorry), heb ik gisteren met de poli kindergeneeskunde gebeld of de afspraak voor haar niet kon worden vervroegd. Dat kón maar dan wél bij ’n andere arts dan die waar Jonne altijd heen gaat. Tja, omdat ’t voor haar de 1e keer was, maakte me dát niet uit. Bovendien zou ik nu bij de arts terecht komen die haar nét na haar geboorte ook heeft gecontroleerd dus dat vond ik verder prima. En daar konden we gisterenmiddag al naartoe.

Hij beluisterde en bekeek haar en zag en passant ook nog ff dat ze ’n flinke (weliswaar al doorgebroken) oorontsteking had. IEUW, dat zag ‘r écht niet fijn uit! Gek genoeg heb ik daar helemaal nix van gemerkt. Ook niet dat zij er last van had. Kan me van vroeger toch nog herinneren dat oorpijn écht geen feest was. Ze heeft ‘r ook verder nix tegen gekregen, gewoon af en toe ’n neusspray en in ’t bad wordt ’t wel weer schoon.

Ze heeft wél ‘n pufje gekregen tegen d’r benauwde geluid. Gelijk 4x per dag 2 pufjes per dag. Ben benieuwd of ’t helpt. Denk wél dat ik ‘r nu voorlopig even thuis hou van ’t KDV. Laat ‘r maar ff, ze hoeft tóch niet echt. Tenzij ik ’n afspraak (of wellicht ’n báán) buiten de deur heb en geen oppas. Ach ze is ‘r verder gewoon vrolijk onder en doet stééds meer d’r best om écht te gaan kruipen. Da’s zó té leuk om te zien!

Wat moet ik nog méér vertellen? Afgelopen zaterdag waren we bij hen en dat was súpergezellig! Morgen (of eigenlijk nú al ;-)) is Gijs écht jarig! Van hárte man!!! En héél veel plezier op school!

6 reacties »

  • Wel super dat jullie al terecht konden zeg en ja ooronsteking, praat me er niet over. Charlotte heeft nu continue looporen, is ook strontverkouden dus we zitten aan de neusdruppels en hoestdrankje. Hopelijk werken de pufjes snel voor je kleine mooie meid!

    Reactie door San op woensdag 30 september 2009 om 14:06


  • Fijn dat je al zo snel terecht kon en hopelijk knapt Robin nu snel op.
    Ik weet alles van oorontstekingen en weet uit ervaring dat het geen pretje is.

    Heel veel beterschap!

    Reactie door Marjolein op woensdag 30 september 2009 om 11:44


  • Fijn dat de afspraak vervroegd kon worden, meestal moet je idd oeverloos wachten!
    Hopelijk helpt het pufje!
    Fijne dag!

    Reactie door Saskia op woensdag 30 september 2009 om 9:14


  • Ow en toen mn jongens klein waren merkte ik soms ook niks van de oorontstekingen! Volgens mij wisten ze toen zelf gewoon niet beter als het zeer deed, want ze hadden het zò verschrikkelijk vaak! Nu geven ze het aan.

    Reactie door Annemarie op woensdag 30 september 2009 om 8:43


  • Echt bàlen! Maar we gaan de winter weer in ook 🙁 Ik ben net klaar met de oordruppels en over 6 weken wèèr terugkomen. pfft. Wel fijn dat je zo snel terecht kon! beterschap voor dr!

    Reactie door Annemarie op woensdag 30 september 2009 om 8:41


  • Fijn dat jullie al zo snel terecht konden. Wel raar van die oorontsteking, maar je word natuurlijk ook zo afgeleid door het kruipen van Robin 😉

    Reactie door Ruthy op woensdag 30 september 2009 om 6:17


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter