jul

19

 
Zwemmen met Hannah en verjaardag van Juul

Het is rustig hier, merkte zij op. Jah, logtechnisch gezien… maar in ’t eggie gebeurt er van álles. En weet je wat ’t is, als ik dan ’n logje ga maken, dan wil ik die uiteraard larderen met wat bijpassende foto’s. We hebben tenslotte niet voor niets een nieuwe camera, die moet worden uitgeprobeerd. Nou goed, dat doe ik dan tegenwoordig allemaal in zo’n kek frame’pje. Dát wil ik dan weer ’n b’tje bewerken, bietjuh befreubelen, u ként dat wel. En dát kost tijd. Laat dát ‘r nou stééds bij inschieten. En eigenlijk báál ik daar wel van want ik heb bést veel te melden. Als ik dat niet doe, ga ik die dingen vergeten, dat zou eeuwig zonde zijn.

Allereerst kwam Hannah afgelopen donderdag gezellig langs met haar kiddies. We hebben nog even genoten van ’t práchtige weer dmv ’n frisse duik in ’t zwembad. Alhoewel, genoten, Hannah d’r dochter Isa vond ’t duidelijk géén succes. ’t Arme meisje vond ’t véél te koud en schreeuwde de hele buurt bij elkaar. Robin heeft blijkbaar iets meer reserve puppyvet op haar kleine lichaampje want die vond ’t allemaal best. 

Die dag gaf mijn stofzuiger ook definitief de geest dus ben ik de volgende dag even met hun gaan ontbijten en heb en passant gelijk ’n nieuwe meegenomen (die groene was ‘r niet meer dus hebben we de roze).  

Vandaag waren we wéér bij hen omdat Juul haar 3e verjaardag vierde. Dat was erg gezellig en daar was Hannah dan ook weer dus dat maakt ’t cirkeltje rond 😉 Toen we daar weggingen, zei Jonne “het was ’n leuke dag hè”. Nah, da’s toch altijd heerlijk om te horen, dat ook hij ’t naar z’n zin heeft gehad.

Qua zindelijk-worden gaat ’t stééds beter. Leuk hoor, heb ik nét ’n nieuwe brilverkleiner gekocht, wil meneer ineens gewoon zónder brilverkleiner op de wc. Houdt wel in dat ie dan bijna in de pot zakt, maar okay. “Poep komt uit got!” roept ie steeds. Nee, wees niet bang, hier géén blasfemische uitspraken, ik schrijf ’t niet voor nix met ’n -t- . Wat ie ‘r precies mee bedoelt, weet ik niet maar ik moest ‘r wel om lachen (en als je ‘m corrigeert in “gat”, herhaalt hij dat hij toch écht “got” bedoelt). Vanmiddag naar Juul had ik ‘m nog wel ’n luier omgedaan maar dat was helemaal niet nodig. Hij gaf keurig aan dat hij moest plassen. Ik hoop dat ze ’t nu ook op het KDV gaan doen. Door het drukke spelen vergeet hij daar helemaal dat hij moet plassen dus houden ze dáár nog maar even de luier om. ’s Nachts heb ik ’t nog niet uitgeprobeerd. Ik ga gewoon maar ’s turven, hoe vaak hij ’s ochtends droog is en dan moet het er tóch ’n x van komen.

Robin is inmiddels alweer 5 maanden en oefent steeds meer op haar draai-skills. Ik dacht dat ze ’t alleen op ons bed zo goed kon, omdat mijn matras ietsje lager is dan die van Erik, maar ze kon ook nog terugrollen. Daarnaast traint ze ook haar stembanden. Voornamelijk met gezellig kraaien dus da’s wel erg leuk.

Over ’n maandje wordt Jonne ook 3. Ik ga maar ’s een lijstje online zetten met cadeau-ideeën. Zo is hij momenteel hélemaal into Memory, bijvoorbeeld van Thomas de Trein. Maargoed, zo zijn ‘r vast nog wel meer dingen en die dag komt met rasse schreden dichterbij. Tot die tijd nog wat leuke plaatjes!

5 reacties »

  • Ontbijten bij de Ikea, da’s best lekker en kost niks 🙂 Wist niet eens dat ze daar ook van die leuke stofzuigers hadden! En knàp man van het zindelijk worden! Hier op de crèche zetten ze dan ieder kind om het uur (geloof ik) op de wc en doen ze echt gelijk de luier af. Dat deed ik zelf trouwens ook. ook met weggaan, en dat ging bij Manon ook hartstikke goed. Scheelt er weer één voor je! Super leuke foto’s ook weer zeg!

    Reactie door Annemarie op maandag 20 juli 2009 om 21:52


  • Met zoveel te doen en dan ook nog je zelf opgelegde verplichting het geheel te illustreren met foto’s is het logisch dat wij daar even op moeten wachten.
    Wel heel veel leuke dingen weer hoor, en dat voor 1 week…

    Reactie door Ruthy op maandag 20 juli 2009 om 21:37


  • Gaat het met Hannah zelf ook goed? Laten we het hopen. Een heleboel leuke dingen dus! Houden zo zou ik zegen.
    Wat een hippe stofzuiger trouwens!

    Reactie door Toaske op maandag 20 juli 2009 om 12:45


  • Logisch dat jij geen tijd hebt om te bloggen!!
    Jij hebt allemaal leuke dingen op de agenda staan.
    Weer ene leuke fotocollage heb je gemaak.

    Reactie door Marjolein op maandag 20 juli 2009 om 9:47


  • Wat een super gezellige dingen hebben jullie gedaan zeg!
    Mja, dan snal ik wel dat je geen tijd hebt om te bloggen!
    Veel plezier met leuke dingen doen!
    en tot blogs, twits of hyves (of gewoon IRL hahaha)

    Reactie door Saskia op maandag 20 juli 2009 om 7:59


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter