jul

1

 
Robins 1e KDV dag

Zooo, ff lekker in de tuin op de loungebank, laptopje op schoot, rosétje naast me… Hmm, dramátisch, dat warme weer! 😉

Maargoed hoe is ’t gegaan? Jah, goed natuurlijk! Ik zal heel eerlijk toegeven dat er, toen ik Robin daar vanmorgen had achtergelaten, op de terugweg wel een paar tranen kwamen maar dat was zo weer over. Ik had namelijk afgesproken dat ik haar om 1 uur weer zou op komen halen. Lets face it, zóveel had ik niet te doen dus ik vond ’t een b’tje onnozel om haar daar gelijk de hele dag te laten.

Thuis aangekomen ben ik maar weer ’s op ’t internet gaan zoeken naar een geschikte baan en heb ik gebeld naar de bedrijven / uitzendbureau’s waar ik zo mijn tentakels uit had staan. Maarja, we weten ’t allemaal: écht veel werk is ‘r momenteel niet. Jah, of financiële functies en daar ben ik nou eenmaal niet voor in de wieg gelegd. Daarna ben ik nog even naar ’t winkelcentrum geweest. Ik was eigenlijk op zoek naar nog ’n paar slippertjes / zomerslofjes (lees: nep-crocs) voor Jonne omdat hij op ’t KDV nog steeds op soksloffen loopt. U snapt: niet écht lekker met dit weer.

En om iets over 1 stond ik weer bij ’t klasje van Robin. Jonne hadden ze toen al voor ’n tukkie op bed gelegd. Stiekem heb ik daar even door ’t raampje gekeken. Hij zag mij gelukkig niet maar hij lag nog niet te slapen 😉

Robin had heerlijk liggen slapen, ’n btje in de box liggen spelen, b’tje gekroeld met de juf en toen de oudere kindjes buiten aan ’t spelen waren, had zij daar nog ff lekker in de wagen gelegen. Kortom: die vond ’t allemaal wel bést.

Ik geloof dat ik ff één ding récht moet zetten. Ik ben ábsoluut niet tegen ’t feit dat mijn kinderen naar ’t KDV gaan. In tégendeel. Ik denk juist dat ’t héél goed voor ze is, onder andere op sociaal vlak. Bovendien zie ik dat Jonne het er vréselijk naar zijn zin heeft. Hij is daar ’n stúk actiever dan op de dagen dat hij bij mij thuis is. Waar ik van báál is dat Robin er nú al heen moet. Teméér omdat ik dus nog geen baan heb. Maargoed, ’t is niet anders. Heb besloten dat ik ’t voorlopig maar bij halve dagen hou, tenzij ik een solli heb of naar de tandarts moet ofzo.

Ps: ze kijkt hier wat sipjes maar dat was ze zéker niet hoor, ze liet ’t allemaal gelaten over zich heen komen.

Cat in: KDV | Reacties (14)

14 reacties »

  • Hai lieverd,
    Raar he, om je lieve dochter daar voor het eerst achter te laten. Tja… Perre ging ook al vroeg heen, maar dat was omdat ik alweer moest werken. En dan hebben we hier in het noorden toch een voordeel: Ik hoefde helemaal niet te wachten: inschrijven en na twee weekjes al brengen! Precies op de dagen dat ík wilde!!
    Ennhe, wat die kaart betreft (ik zag gisteravond dat je gebeld had, maar zooo moe, want de kleine meneer wil niet slapen de laatste dagen :S) ik vind het niet meer dan normaal: we hebben er zoveel plezier van! 😀
    Nou meissie kussie en succes met de solli!
    PS ik zoek nog iemand voor de bootverhuur 😉
    Siggs

    Reactie door Sigrid op woensdag 15 juli 2009 om 10:48


  • Ik zag gisteren de echte Crocs voor kinderen voor 15 euro liggen. 😎 Heb je ze al?

    Reactie door Esjuh© op zaterdag 4 juli 2009 om 10:01


  • Ik snap je gevoel en het is ook heel dubbel en raar, dat je je meisje al naar het KDV moet brengen omdat je anders weet ik niet hoe lang moet wachten. Charlotte staat zelfs nu al ingeschreven voor het zwemmen, megawachtlijst ook. Evengoed fijn dat ze het naar haar zin heeft gehad en je moet maar denken even mama-tijd is ook wel eens lekker, al is het maar een half dagje (zou het zelf ook heerlijk vinden)

    Reactie door San op vrijdag 3 juli 2009 om 21:40


  • Ach, het komt vast helemaal goed met Robin daar. Ik vind de foto wel superschattig trouwens.

    Reactie door Toaske op donderdag 2 juli 2009 om 22:02


  • Ik snap je helemaal! Zie het ook bij vriendinnen, door de crisis ontslagen, uitkering en ineens plek bij de BSO die je dan ‘verplicht’ bent af te nemen anders beland je weer ergens onderaan de wachtlijst….om nou te zeggen dat het hier top geregeld is..Nee!! Gelukkig steken ze er ook nog wat van op, alhoewel, Kate komt de laatste weken erg brutaal terug van de peuters, maar daar lachen we dan stiekem om!

    Reactie door Aagje op donderdag 2 juli 2009 om 21:54


  • Wat fijn dat het alemaal goed ging! Ht is toch altijd even afwachten hoe het gaat. dat Grote Broer het er super naar zijn zin heeft wil niet altijd zeggen dat Kleine Zus dat ook heeft. Maar met zoveel kids om je heen is er altijd genoeg te zien en te beleven dus dat kkomt allemaal helemaal goed!
    Jammer alleen dat het met solliciteren bij jou niet zo goed gaat…

    Reactie door Ruthy op donderdag 2 juli 2009 om 18:26


  • Ach..wat een lieffie op die foto joh. Voor de meiden daar wel lekker dat geknuffel 🙂
    En halve dagen is te overzien, dat vliegt! En geeft jou de tijd om rond te kijken!

    Reactie door Annemarie op donderdag 2 juli 2009 om 14:57


  • toch fijn dat het zo goed gegaan is, eerst halve dagen is toch een prima oplossing? Kunnen jullie er alletwee vast aan wennen 😉

    Reactie door masara op donderdag 2 juli 2009 om 14:54


  • Ik vind je dapper :biggrin:
    En joh.. komt tijd komt raad hoor!!! Wél effies 1 ding… ik heb echt ontzettend trek in een biefstukkie met patat!! Dusseh……….. :silly:

    Reactie door Hannah op donderdag 2 juli 2009 om 10:21


  • Ben het helemaal met je eens maar dat wist je al 😉 haha
    Wat is ze ineens weer groot….of tenminste ouder in haar gezichtje! Lekker ding hoor…en heb (denk ik!!) een heel gaaf jurkje voor haar 🙂 X

    Reactie door Maartje op donderdag 2 juli 2009 om 9:38


  • hey wat een bekend gezicht heeft de juffrouw haha
    leuk ook om zo even in me oude groep te kijken

    Reactie door miranda op donderdag 2 juli 2009 om 9:31


  • Fijn dat het goed gegaan is, dan breng je haar de volgende keer toch al weer iets makkelijker weg. Succes met solliciteren en ik hoop dat je snel een baan hebt zodat je de kids niet meer onnodig weg hoeft te brengen.

    Reactie door MaMarjan op donderdag 2 juli 2009 om 8:29


  • Het geeft je nu wel de ruimte om gerichter te gaan zoeken naar een baan en je hebt meer Cat-tijd. Al zou ik ook niet graag mijn kind naar KDV brengen als ik (nog) geen baan heb of thuis ben.
    Succes met Solliciteren!

    Reactie door Marjolein op donderdag 2 juli 2009 om 7:56


  • Fijn dat het allemaal goed gegaan is met moeder en kind!
    Heb je die nepcrocs trouwens gevonden?
    Succes met solliciteren!

    Reactie door Saskia op donderdag 2 juli 2009 om 7:37


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter