apr

14

 
2e Paasdag

…hebben wij heerlijk in de tuin doorgebracht. Erik heeft, net als vorig jaar (nee, dat was niet met pasen!) maar weer ’s de hoge drukreiniger over de houten vloer gehaald en natuurlijk kwam Jonne ‘m daarbij “helpen” (lees: lekker in de weg lopen ;-)). Gelukkig was ’t dit jaar weer-technisch gezien, ’n stuk aangenamer dan vorig jaar.

’t Is uiteindelijk bést ’n lange diashow geworden… niet voor iedereen interessant (ach ’t is weer ’s wat ánders dan ’n collage) maar uiteraard wél voor de opa’s en oma’s en voor onszélf ;-) Ik heb slechts bij ’n paar foto’s wat tekst gezet, de rest spreekt voor zich, lijkt me en dan vind ik ’t zonde als er tekst doorheen staat.

Al met al was ’t een héérlijk dagje en is de tuin weer zíchtbaar opgeknapt. Wat ik minder vond: toen ik ’s avonds de kussens binnen wilde halen (omdat ’t ’s nachts toch nog bést vochtig is) zaten ‘r allemaal naaktslakken op. En dat zie je niet in ’t donker dus daar kreep ik ’n paar keer midden in… BLÉGH!!! :-D

11 reacties »

 • Gave dia serie!!

  Reactie door mama van bastian en christian op donderdag 16 april 2009 om 14:24


 • mooie diashow zeg. Beetje lang, maar ach ;-p

  Heerlijk hè, de tuin weer aan kant voor een nieuw seizoen !

  Reactie door Jis op woensdag 15 april 2009 om 21:32


 • Hèèrlijke tuin hebben jullie ook zeg! Wij doen het ook ieder jaar aanspuiten. Nu moet het nog een keer, want eerst dichtstraten. kan je weer lekker met je blote pootjes de vloer op ;)
  Leuke foto’s ook, wàt een weertje hé!

  Reactie door Annemarie op woensdag 15 april 2009 om 18:58


 • Lekker in de tuin gewerkt net als wij. Leuke foto’s.
  Brrrrrrrrrrrrrrr naaktslakken getver!

  Reactie door Esjuh© op woensdag 15 april 2009 om 13:26


 • Aaaaaah naaktslakken zijn zooooo smerig!!! Wij hadden laatst een hele rare in de tuin… en lichtbruine met rare zwarte vlekjes… en wat een leuke foto’s allemaal!!

  Reactie door Maaika op woensdag 15 april 2009 om 12:38


 • Ja, val weer eens in herhaling maar het zijn wederom hele leuke foto’s die nooit vervelen!

  Reactie door tan op woensdag 15 april 2009 om 11:31


 • Gatver, dat vind ik zo’n gore beesten die naaktslakken. Echt jakkes! Mooie foto’s weer (wie immer).

  Reactie door Toaske op woensdag 15 april 2009 om 11:09


 • Wat een leuke foto’s zeg! Ziet er goed uit, zon schoongespoten tuin (wij moeten nog, bleh) en ook mij verveel je niet met veel foto’s hoor! Leuk om naar te kijken.
  Vies zeg, die naaktslakken. Die met huisje kun je nog oppakken en over de schutting heen slingeren, maar die naaktslakken niet. bleh!
  Fijne dag!

  Reactie door Saskia op woensdag 15 april 2009 om 9:10


 • Altijd heerlijk als het weer opknapt en mij verveel je ook niet met zoveel foto’s hoor!
  Zeker ook niet van die kleine meid!
  Wij zijn het weekend begonnen met onkruid tussen de tegels vandaan te halen, maar het is een hele klus dat we iedere keer maar een stukje doen.

  Naaktslakken en gewone slakken zijn gewoon bleh en ik vind ze zelfs vrij vroeg voor de tijd van het jaar! We hebben de slakkenkroegen (slakkenvallen) alweer neergezet.

  Reactie door Marjolein op woensdag 15 april 2009 om 7:45


 • Nou, ook interessant voor Cynthia hoor, heerlijke foto’s! Ik heb echt zin in donderdag… :)

  Reactie door Cynthia op dinsdag 14 april 2009 om 23:11


 • Hij kan er ook zo lekker ondeugend bij kijken! en wat kijkt Robin helder uit haar ogjes. Prachtig ook, dat donkere haar!

  Reactie door linda op dinsdag 14 april 2009 om 23:07


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: