mrt

12

 
1e APK’tje

Nou goed, het was natuurlijk niet haar állereerste APK want die had ze natuurlijk al nét na de geboorte. Maar vandaag mochten we voor ’t eerst naar ’t consultatiebureau. Daar werd mijn vermoeden bevestigd, dat ze qua gewicht al behoorlijk is gegroeid. Ze weegt nú namelijk 3360 gram. Haar geboortegewicht was 3020 maar daarná was ze afgezakt tot 2840 dus hé, da’s dan toch ruim 500 gram erbij.

Qua lengte hebben ze d’r niet zo goed kunnen meten omdat ze d’r niet met alle macht wilden laten strekken. Maar dat zal nu ongeveer rond de 50 cm zitten… da’s 1 cm langer dan bij d’r geboorte… nah, ’t zal wel.

Op 9 april mag ze weer, dan gelijk voor haar eerste prikjes. Ik lees vaak bij moeders dat ze ’t allemaal zo zielig vinden. Tja, ik zit er eerlijk gezegd niet zo mee… ’t is ff vervelend maar ik ben dólblij dat ze deze inentingen krijgt. Liever ff kort blèren dan dat ze de ziektes ooit zal krijgen.

5 reacties »

  • Die prikken zijn idd nodig en het is ook maar even huilen. Bij Vincent had ik daar ook niet zo’n moeite mee. Maar toen ik die eerste keer met Julian heen ging voor de prikjes en hij daar begon te krijsen, toen moest ik spontaan meehuilen! Dat had ik ook nooit van mezelf verwacht 😉

    Reactie door MaMarjan op vrijdag 13 maart 2009 om 10:08


  • Je hebt helemaal gelijk over die prikken : beter effe huilen en geen ziektes dan die ziektes en NOG meer huilen waarschijnlijk.
    Mooi bed trouwens wat jullie hebben uitgezocht voor Jonne! Hopelijk is het “oude” ( nou ja, oude) bed snel verkocht.

    Reactie door tan op vrijdag 13 maart 2009 om 9:11


  • Jullie geven haar inderdaad slagroom denk ik 😛
    Fijn dat alles goed gaat met die kleine meid.
    IK weet niet of ik het zielig vind, maar wel eng denk ik, want ik ben bang voor naalden/prikken.
    Maar goed dat zien we tegen die tijd wel.

    Reactie door Marjolein op vrijdag 13 maart 2009 om 7:29


  • Precies, zo denk ik er ook over.

    Reactie door Ruthy op donderdag 12 maart 2009 om 23:40


  • Inderdaad Cat er zijn veel ergere dingen. Als dat alles is een prikkie…Ik vond het bij Madde wel sneu, bij Irza hadden we ook al zoiets van dat moet even…Irza dacht er heel anders over.
    Blij dat het goed gaat met jullie meiske. Jonne lijkt nu wel heel erg groot hé.
    Ien

    Reactie door Ien op donderdag 12 maart 2009 om 23:14


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter