jan

20

 
Verd*mme!!!

Ik ben écht zó boos nu!!!

Ik krijg net ’n mailtje van zo’n griet die blijkbaar meeleest sinds ik weet van m’n 2e zwangerschap en die begint me ’n partij te zeiken of ik nix liefs over Jonne heb te melden, of ik alleen maar blij ben dat ie naar ’t KDV kan en of ik me nog wel verheug op de komst van onze dochter… WTF???????? Commentaar geven mág best hoor maar djiezus!!! DOE FF NORMÁÁL! Alsof ik alleen maar loop te zeiken over Jonne enzo… ik voel me momenteel gewoon ff ernstig k-met-p (héél vreemd hoor, als je al náchten zó verrót slaapt!) en dan komt ‘r zo’n tante truus tegen me aan zeiken… nee dáár zit ik op te wachten!!!

Ik kan daar zó ongelófelijk pissed over worden!!! Jonne is de absolute liefde van m’n leven en ik maak me hártstikke veel zorgen om dat gehoest van hem! Hij blijft er soms dusdanig in hangen, dat wil je écht niet horen, dat is dóódeng! Of wat betreft onze dochter… Ik kijk juist onwijs naar haar uit en ben als de dood dat ’t alsnóg misgaat (kijk naar die lieve Marloes, dat gaat je écht niet in je koude kleren zitten hoor!!!) Ben helemaal niet gewend om me zo belabberd te voelen, juist omdat ik bij Jonne zo’n onbezorgde zwangerschap heb gehad…

Wat ik laatst ook al bij haar schreef: natuurlijk is ‘r groter leed op de wereld dan mijn dagelijkse dingetjes maar je hoeft je eigen leed écht niet weg te bagatelliseren! En je hoeft me ook écht niet naar de mond te praten of mee te “ach-en-wee”-en. Maar het is nou eenmaal niet altijd rozegeur en manenschijn en dat moet ik hier óók kunnen vermelden! ’t Is toch verd*mme mijn log?! Als ‘t je niet zint, dan moet je lekker opzouten, je in de boeketreeks gaan storten of andere vrolijkere nix-aan-de-hand weblogs gaan lezen! Maar laat óns met rúst!!!

En natuurlijk weet ik beter, en zou ik ’t me niet zo aan moeten trekken… nou meid, ’t is je gelukt hoor, ik doe ’t wel! Zeker zélf geen kinderen? Want dat héb je nl als moeder zijnde en helemaal als je zwanger en óók nog grieperig bent! Dan ben je extra kwetsbaar en gevoelig voor dit soort k*topmerkingen! Heb je nú je zin?

30 reacties »

 • Ik lees hier nog maar net mee en lees net dit stukje maar ik denk dat je haar juist haar zin geeft als je er helemaal een logje aan gaat weiden :) lucht natuurlijk wel op maar ik denk dat ze het niet waard is. Reacties/mailtjes gewoon verwijderen en het je niet aantrekken. Het is iemand die je niet kent, iemand die maar gewoon ff een reactie achterlaat en dat zul je je niet aan moeten trekken…

  Reactie door Prinsesje op zondag 25 januari 2009 om 13:11


 • Nou. Ja. Belachelijk.
  Ik zou doen wat Margreet schrijft en vooral dan dat “ze is vast heel lelijk”. En ze heeft duidelijk geen eigen leven. Wat een kortzichtigheid en dommigheid. Duidelijk iemand zonder kinderen. (Ik zal maar niet zeggen: met naam en toenaam op je blog knallen die handel hè, nee dat is zo kinderachtig. Maar dat zou ik dus serieus overwegen. Echt waar. Simpel figuur. Wàt een simpel figuur).

  Knap snel op!

  Reactie door Joeltje op woensdag 21 januari 2009 om 14:19


 • Ook ik lees hier wel eens via Linda en net als bij Jis vind ik dat je leuk schrijft over je kids!!
  Laat ze lekker lullen!

  Reactie door Anne op woensdag 21 januari 2009 om 8:47


 • Lieve schat,
  Je weet wel beter toch?! Jij loopt door vuur als het moet voor je kleine mannetje!
  Enne als mamma van 2 weet ik maar al te goed hoe lekker het is om ZEKER als je ZIEK bent tijd voor jezelf te hebben om op te knappen.

  Sterker nog anonieme muts… IK heb IEDERE DINSDAGAVOND tijd voor MIJZELF. Maakt mij dat dan slechte moeder?!!! NEE!! Die tijd heb je gewoon nodig als moeder. Zo blijft het gewoon gezellig thuis, en ben je naast moeder ook nog een beetje jezelf!!
  Cat is een super mamma die nu effies tijd nodig heeft om op te knappen, ga jij lekker je eigen leven LIJden en laat mijn dinnetje lekker met rust domme doos.

  Cat.. ik hoop dat je snel weer opknapt meid, Ik bel je van de week nog wel.. in de hoop dat je stem weer een beetje terug is :p

  Hug,
  Hannah.

  Reactie door Hannah op dinsdag 20 januari 2009 om 23:41


 • Ik heb ook zo’n gezeik gehad op mn punt.nl dat ik overgestapt ben op web-log. Ik was er helemaal klaar mee! Ik zeg dan: reagèèr gewoon niet en zeker als je al nooit reagèèr! Het zijn echt de zielige types die dit soort fratsen uithaalt hoor. Mensen die niet weten wat ze met hun tijd moeten doen ofzo! Kenetter!
  Maar meid, kop op, laat gaan. Hoe irri ook, ze zijn het niet waard!!

  Reactie door Annemarie op dinsdag 20 januari 2009 om 22:55


 • Hallo,

  Ik lees jullie log ook al een tijdje en nooit gerageerd, maar nu toch maar even.
  Want ik vind het een gezellig leuk log enzo. En nou ja, zeg dat mensen dat er zo maar neerzetten. Hm dan denk ik weinig inlevingsvermogen bezit die!
  Beterschap en uitzieken enzo!

  Marjolein.

  Reactie door Marjolein op dinsdag 20 januari 2009 om 22:55


 • Tja, wat kan ik nog toevoegen aan al die andere reacties? Get a life, mailend grietje!

  Reactie door Toaske op dinsdag 20 januari 2009 om 21:37


 • Een zeikerd? Een zeur? Een anoniemerd? Een sneuerd? Een ik-heb-niks-beters-te-doen-doos? Een ontevreden-met-zichzelf-typetje?

  Waar??? Ik zie niks…

  (Actief negeren noemen ze dat. Heb ik geleerd van de Nanny. Werkt ook heul goed bij sneue mensen)

  Lieve Cat, lekker uitzieken, dat is waar Jonne het allermeest aan heeft!

  ps: ik wilde er om het verhaal wat kracht bij te zetten smileys bijdoen, maar waar zijn die verrekte dingen gebleven??

  Reactie door Mimi op dinsdag 20 januari 2009 om 21:27


 • Ze is gewoon jaloers… kan vast geen kinderen krijgen… of heeft geen man die kinderen met haar wil maken… Ik heb Jamie ook naar het kdv gebracht toen ik ziek was… en met kerst ook een paar uur… maar dat was vooral omdat ik zag hoe hij genoot van de andere omgeving… goed uitzieken is juist zo belangrijk als je kids hebt…

  Knuffels

  Reactie door Maaika op dinsdag 20 januari 2009 om 21:09


 • Bij Jis heeft ook al iemand anoniem haar onvrede geuit en nu weer bij jou. Nou ja heb in elk geval de ballen om je naam neer te zetten. Zo kan ik het ook, zo wil ik het niet.. Wij je trouwe mede blogger weten toch veel beter en dat jij zielsveel van Jonne en van je andere drie grote “aangewaaide” kids houdt. En je dochter gaat daar naadloos bij horen. Liefde genoeg.
  Laat je niet gek maken ga lekker uitzieken.
  Ien

  Reactie door Ien op dinsdag 20 januari 2009 om 20:25


 • Sjezus, wat een muts!! Respect mensen, respect en als dat niet lukt: mondje dichthouden!! En jij, mevrouw Cat, gaat nu ernstig uitrusten en je nergens meer wat van aantrekken!!

  Reactie door Aagje op dinsdag 20 januari 2009 om 19:37


 • Nou zeg.. Ik hou niet van dat soort mensen. Ze kennen je niet eens! Wat denken ze wel niet. Ik begrijp jou reactie héél goed! En jij bepaald wat je schrijft… Als ze het er niet mee eens is, is er nog altijd het RODE kruisje rechtsboven in! Ik vind je stukjes (JA, ook als het een beetje klagen is, dat hoort gewoon bij het leven toch!!), gezellig en leuk om te lezen, dus lekker door gaan!

  Reactie door Phine op dinsdag 20 januari 2009 om 19:33


 • WTF weeral?
  Loopt hier ergens een vreselijke zeikerd rond die er blijkbaar genoegen in schept om andere mensen af te zeiken. Word ik dus echt kotsmisseijk van.
  Als je alleen maar kan zeuren neem je maar een kat ofzo. Zeur je daar lekker tegen.

  Trek hetr je niet aan. Wij weten wel beter! Zwanger en ziek en een ziek kind is nu eenmaal gewoon zwaar kl*te. Dat weten wij allemaal. En zonder dat zijn kinderen ook wel eens heel vermoeiend. Erg maar waar :-((

  Reactie door Kim op dinsdag 20 januari 2009 om 19:28


 • Jij hoeft je absoluut niet te verantwoorden over wat je hier schrijft. Het is jóuw log, jóuw leven. Ergeren mensen zich daaraan, laat ze ergens anders heen gaan dan.
  Dit is voor jou een uitlaatklep voor zowel positieve als negatieve dingen, daar heeft niemand iets mee te maken.

  henriette

  Reactie door henriette op dinsdag 20 januari 2009 om 18:53


 • Hoi Cat!
  Ook ik lees al een tijdje mee op je weblog. We kennen elkaar niet, kom hier via via. Toen ik zelf zwanger was afgelopen jaar vond ik het leuk om weblogs te lezen van andere zwangere dames, en dan kom je van de ene in de andere weblog terecht. Je kent het wel. Maareh, jij schrijft altijd hartstikke leuk en positief over Jonne! Dat jij trots op hem bent straalt van jouw log af. En dat je gelukkig bent met jouw dochter die op komst is ook! Wou ik gewoon effe zeggen. Dan weet je dat er ook onbekenden zijn die meelezen die jou geen slechte moeder vinden op basis van wat ze op jouw log lezen! ;-) Maar dat je geen slechte mama bent weet je zelf natuurlijk wel, dat hoeft niemand (en zeker geen onbekende ;-)) jou te vertellen. Zelf heb ik een dochtertje van bijna 4 maanden, dus veel ervaring als mama heb ik nog niet. Maar als ik eerder terug ben van mijn werk en zij is nog op het KDV, dan kan ik ook genieten van het uurtje dat ik dan effe voor mezelf heb. Heel menselijk toch?! En dan heb ik nog maar 1 kindje…haha!
  Lekker laten gaan die troela met ‘r commentaar! Lekker uitrusten en genieten van Jonne en het prulleke in je buik!
  Liefs, Willeke.

  Reactie door Willeke op dinsdag 20 januari 2009 om 18:29


 • Laat iedereen maar lekker l*llen!
  Jij weet beter, en de Trouwe Lezers ook!
  Probeer te relaxen,
  en de griep te boven te komen.

  En over zo’n dame zou Gijs zeggen: doe hoeft geen tas mee te nemen als ze boodschappen gaat doen. Ze is zelf al een doos!

  Reactie door Saskia op dinsdag 20 januari 2009 om 18:04


 • Lieve, lieve schat,

  Het was de bedoeling dat jij vandaag eens lekker ging uitrusten om zo de griep te boven te komen! Dat is dus weer lekker verpest door een erg zielig iemand!
  Iedereen die al lang met jou meeleest kan idd tussen de regels door lezen dat jij gek bent op Jonne en je dochter in je buik en dat jij je heel veel zorgen maakt!. Maar je mag toch ook weleens ongegeneerd klagen over de dingen die niet goed gaan. Een 2e zwangerschap is zoiezo een stuk zwaarder, logisch als je al een kind hebt rondlopen met een flinke eigen wil en die niet altijd meer wil slapen, en als je dan ook nogeens ziek wordt dan zit je er wel een keer doorheen! Ik spreek uit ervaring!
  En ook al houden we ontzettend van onze kinderen, die rol behang zijn we allemaal weleens nodig!
  Meid doe rustig aan, denk lekker aan jezelf en aan je gezin en wordt snel beter!

  Reactie door Marjan op dinsdag 20 januari 2009 om 17:03


 • Meid, breathe in, breathe out… JIJ weet toch dat je een goede moeder bent, dat je lief bent voor Jonne (en ook genoeg lieve dingen over hem schrijft) en dat je uitkijkt naar je baby’tje? Er zijn natuurlijk altijd moeders die het allemaal veeeeeel en veeeeeeeel beter denken te doen en te weten, maar volgens mij was Jonne de laatste keer dat ik hem zag een vrolijk en gelukkig kind, dus zo heel erg verkeerd zul je het dan toch niet doen? Kijk naar de vele positieve reacties die je hier wel krijgt en laat je niet stangen door de enkele rotte appel die er tussen zit.

  Toen ik verlof had van Quinten was ik ook best blij als Yuri een dagje naar het kdv ging, zodat ik weer even bij kon tanken, heel herkenbaar. En ook nu vind ik het heerlijk als ik af en toe even een dag voor mezelf heb. Als mensen mij daarom een slechte moeder vinden, dan zegt dat meer over hun kortzichtigheid dan over mijn kwaliteiten als moeder.

  Reactie door Lia op dinsdag 20 januari 2009 om 16:26


 • Wat apart! Voor het eerst dat ik lees dat mensen (anoniem?) negatief commentaar hebben op iemand die ze niet kennen!

  Maar meis, helemaal eens met onderstaand commentaar… Laat asjeblief lulluh en adem in….en uit….

  Reactie door Jolanda op dinsdag 20 januari 2009 om 16:14


 • Haha! Moet hier eigenlijk wel om lachen, vooral over hoe jij je verhaaltje schrijft op de log. Zo lekker boos, heerlijk!! Maar je hebt gelijk hoor Cat, waar bemoeit ze zich mee. Ik schrijf ook niet alleen maar leuke dingen in mijn log hoor. Schrijf ook weleens over mijn kinderen als ze zich niet zo voorbeeldig hebben gedragen (netjes gezegd). Of dat ik het lekker vind als ik weleens alleen thuis ben, ben ik nu ook een slechte moeder en hou ik niet van mijn kinderen?
  Dus Cat, schrijf vooral door op de manier dat je dat altijd doet. Ik geniet ervan. Wij weten toch wel beter over houden van enzo……..

  Reactie door Marjan op dinsdag 20 januari 2009 om 15:26


 • En wat doen we met dit soort reacties?
  1. Tong uit steken
  2. Middelvinger
  3. Delete
  4. Gaap
  5. Lekker belangrijk
  6. Laptop door de kamer
  7. Denken ‘ze is vast heel lelijk’
  8. Alle bovenstaande opties tegelijk

  Zo.
  En nu niet meer mee zitten!
  Doei zwangere duif,
  Margreet

  Reactie door Margreet op dinsdag 20 januari 2009 om 15:24


 • Ik snap niet dat mensen zich zo met andermans leven willen en kunnen bemoeien. Ok, bloggen is nu eenmaal openbaar dus die kans heb je. Maar dat sommigen je dan ook echt gaan mailen met dit soort opmerkingen… daar snap ik echt niets van en je hebt groot gelijk dat je daar woest over bent.

  Reactie door Fee-Lunas mama op dinsdag 20 januari 2009 om 15:00


 • Ja dat raakt je, zeker als je al niet zie lekker in je vel zit. Je gaat bijna twijfelen aan jezelf… soms dan he:-). In dit geval niet doen. Zwanger zijn van een 2e is gewoon veel zwaarder en dan is het heerlijk dat je als goede moeder voor een goed oppas adresje hebt gezorgd. Dus snel deleten dat mailtje, kijken of je de persoon kan weren van je blog en lekker je bed induiken.

  Reactie door heikelien op dinsdag 20 januari 2009 om 14:42


 • en je kan nog zo veel van je kids houden, soms plak je ze nou eenmaal achter het behang of is het wel heel lekker als ze er eventjes niet zijn. Uiteraard is Jonne de liefde van je leven….dat weet toch iedere mama.

  Zeg…laat dat mokkel.laat je niet opvreten….dan heeft ze precies wat ze hebben wil.

  Reactie door maureen op dinsdag 20 januari 2009 om 13:52


 • Ach meid toch !
  En dat idd allemaal in zwangere toestand. En ja zo makkelijk om te zeggen dat je het je niet aan moet trekken, maar dat doe je nou eenmaal wel. Adem in, adem uit. Rustig aan, denk aan je meisje en aan je zielige rochelende mannetje. En hé, als je nou maar zelf weet hoe het zit. Je trouwe fans weten het iig wel !
  Kop op, geniet van je meisje in je buik. Nog even volhouden en dan zien jullie haar eindelijk. En met Jonne komt het vast ook helemaal goed na het bezoekje KNO. Want dat gehoest is soms idd te eng voor woorden !

  Dikke knuf.

  Reactie door Jis op dinsdag 20 januari 2009 om 13:46


 • Ik begrijp je helemaal Cat. Ook ik heb niet de meest fijne zwangerschap tegenover de eerste en ipv 3 hele dagen, werk ik nu ook (Op medisch “dwangbevel”) 3 halve dagen per week. Bij de eerst genoot ik ook volop en leefde ik ook echt op die grote roze wolk maar dit keer mag het van mij snel voorbij zijn. Op die roze wolk waar ik bij de eerste op zat, is nu niets van over en dat neemt niet weg dat ik niet blij ben met wat ik ga krijgen. Ik verheug me onwijs op de komst van ons mannetje. Grace gaat ook 2 keer per week (5 uurtjes in de week) naar de psz en hoe dol ik ook op mijn meid ben, ik vind het heerlijk die tijd voor mijzelf. Er zullen altijd mensen zijn die je meteen een slechte moeder zullen vinden maar laat ze lekker denken. Hun trekken gelijk conclusies uit een geschreven log waar niet alles in beschreven wordt en zien in real life niet eens hoe jij jou leven leid. Emailadres lekker blokkeren en mailtje lekker verwijderen. Geniet hoe dan ook maar lekker van je gezin en zwangerschap. Dat is belangrijker!!

  Reactie door Wendy op dinsdag 20 januari 2009 om 13:43


 • En zo ist!

  Reactie door Wendy© op dinsdag 20 januari 2009 om 13:28


 • Amen, Cat heeft gesproken ;-)

  Jij trekt ook altijd van die typetjes aan he die je gaan mailen, ik ben ook altijd de pispaal wat dat betreft.
  Ik snap heeeeeeeeeeeeeeeel goed dat je pislink bent maar je kan je energie nu vast beter gebruiken met die griep van je.
  Laten gaan die hap, boeiuhh.

  Reactie door Natazz op dinsdag 20 januari 2009 om 13:14


 • Och och is het weer zover? Is er weer iemand die geen reet te doen heeft en het nodig vindt om commentaar te leveren op jou? Triest zeg. Zeker ook nog eens anoniem?

  Nou voor diegene die Cat een mailtje gestuurd heeft: Zoek een eigen leven!!
  Ik ken Cat goed genoeg, als er eentje toegewijd is, dan is zij het wel! Haar kind(eren) komen op de eerste plaats, maar g*dsamme, mag ze even tijd voor haarzelf nu ze ziek is? Beter dat ze nu uitrust en uitziekt dan straks met de baby.

  En Cat, lekker laten gaan zulke types (ik snap het wel hoor) ;-)

  Reactie door Esjuh© op dinsdag 20 januari 2009 om 13:13


 • Jeetje Cat, dat je daar nog op gaat reageren zeg, zonde van je tijd en energie. Er zijn blijkbaar nog steeds mensen die denken dat je blog je hele leven is. Beetje kortzichtig, maar dat is hun probleem.

  Adem in, adem uit, oooooooooooohmmmmmmmm…..

  :wink:

  Reactie door Cynthia op dinsdag 20 januari 2009 om 12:55


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: