jan

19

 
Duo Snif en Snotter

Na weer ’n héérlijk nachtje tegen elkaar op te hebben gerocheld, hebben Jonne en ik allebei ’n antibiotica kuurtje gekregen. Ik ben benieuwd, zoiets heeft natuurlijk altijd ff de tijd nodig om aan te slaan.

Daarnaast heb ik vanmiddag van de kinderarts ook eindelijk een verwijzing naar de KNO gekregen. De afspraak staat voor volgende week donderdag. Nah, hopelijk stemt hij of zij ook in met het verwijderen van de amandelen. Of dat alles oplost weet ik natuurlijk niet maar dat zien we dán wel.

Al met al ben ik dólblij dat hij morgen en overmorgen weer fijn naar ’t KDV gaat. Ik wil morgen iig écht HE-LE-MAAL NIX doen, hooguit ernstig bijslapen en zo mín mogelijk praten, in de hoop dat mijn stem z’n weg weer ’n b’tje terugvindt. Want dít is écht gekmákend!!! Sommige mensen luisteren namelijk ook niet, lullen dwars door je heen of moeten zo nodig je zin afmaken, waardoor je alles nóg 3x moet herhalen… en dat is verrótte irritant.

Woensdag komen m’n ouders weer helpen klussen. Die dag ben ik overigens ook jarig maar dat vieren we (zoals je hebt kunnen zien) pas volgende week zondag.

Goed, nu eerst Jonne maar ’s naar bed brengen. Die heeft vandaag overdag niet geslapen dus is lekker moe. Ik hoop dat dat zo blijft, tot ’n uur of kwart voor 7, 7 uur morgenochtend! 😉

6 reacties »

  • Jemig wat een ellende zeg bij jou in huis. Het lijkt wel of er geen eind aan komt. Heb je nog een beetje kunnen slapen vannacht? En ja, die snotneuzen wordt je ook doodziek van, vooral als het net als bij Jonne constant is. Hopelijk werken de medicijnen en worden jullie gauw weer beter.

    Reactie door Marjan op dinsdag 20 januari 2009 om 9:15


  • Fijn dat je de doorverwijzing gekregen hebt!
    Morgen lekker uitrusten, die rust ben je wel nodig om weer beter te worden. Ik hoop dat je je morgenavond weer een stuk beter voelt!

    Reactie door Marjan op maandag 19 januari 2009 om 22:28


  • Ik hoop dat de kuur aanslaat bij jullie alle twee.
    Zou lekker voor jou zijn als je morgen lekker kan bijtanken als Jonne naar KDV is.
    Fijn dat je een verwijzing voor KNO hebt en ook al snel terecht kan.
    Geniet van je “vrije” dag morgen!

    Reactie door Marjolein op maandag 19 januari 2009 om 20:39


  • Nou zeg, het zou wel lekker zijn als dat kuurtje eens even goed aanslaat zeg!
    Veel beterschap en dat dit het maar was voor het hele jaar dan!

    Reactie door tineke op maandag 19 januari 2009 om 20:13


  • Wat naar toch, dat je je zo beroerd voelt. Geniet van je ‘vrije’ dagen!

    Reactie door Toaske op maandag 19 januari 2009 om 20:05


  • Hè hè eindelijk een kuur……werd tijd. En naar de KNO arts, hoop dat ie er nu eens van af komt, zolang ik Jonne ken heeft ie al een snotneus.
    Morgen lekker bijslapen, geniet ervan.

    Reactie door Esjuh© op maandag 19 januari 2009 om 19:33


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter