dec

21

 
Uitgeslapen

Zoals zij zich al afvroeg, ik heb gisterenavond idd nog ’n tijd naar 3FM Serious Request zitten kijken/luisteren. Ondanks dat ik niet zoveel met de desbetreffende DJ’s heb (okay eerlijk is eerlijk, daar gáát ’t niet om maar tóch…), zag ’t er erg leuk uit met Ilse de Lange. Wát ’n leuk mens is dat toch.

Dat resulteerde wel in ’t feit dat ik pas laat in bed lag en ik had me al neergelegd bij ’t feit dat ik daar erg veel spijt van zou hebben, als Jonne weer om 7 uur naast m’n bed zou staan (ik heb op zondag nl altijd “ochtenddienst” ;-)). Maar verbazingwekkend genoeg had zoonlief ook ’n uitslaapweekend. Toen ik om 10 voor 8 wakker werd om naar ’t toilet te gaan, lag hij nog stééds héérlijk te slapen. Gisteren werd hij al om half 9 wakker. En omdat we dus ’s middags naar Joris en Lia zouden gaan, had hij daardoor ’s middags niet meer geslapen. Uiteindelijk kwam hij pas om half 10 onze kamer binnenlopen!!! Jah dames en heren lezers zónder kids, dit is ’n zéér grote luxe!!!

Overigens was dochterlief wél al wakker hoor en druk bezig met haar ochtend-zwemtraining. Heb gisterenavond dénk ik, ook gevoeld hoe ’t is, als je kind de hik heeft. Wist nooit hoe je dat nou kon herkennen maar toen ik die kleine gelijkmatige schokjes van haar lichaampje voelde, bedacht ik me dat dát ’t wel moest zijn. Lache hoor. Als ik op m’n rechter zij lig en m’n hand in m’n linker middel leg, voel ik ook régelmatig voetjes (of armpjes, wie zal ’t zeggen) voorbij komen. Echt zó bijzonder. Ook Erik krijgt régelmatig ’n beuk van d’r, als ie op m’n buik ligt te luisteren.  Heb dat bij Jonne écht nooit zó duidelijk gevoeld.

Dan nog ff iets anders: vandaag is vriendinnetje Esther jarig. Van hárte Esjuh, dat je maar ’n grote meid mag worden, hihi!

8 reacties »

  • Er komen wel meer leuke mensen uit Twente !!!!! * Knipoog * ….

    Dat mis ik best wel….Dat gevoel in mijn buik…Maar toch nu ie bij me in de schoot ligt en naar me lacht doet dat gauw weer vergeten…hihihi * Smelt *

    Reactie door Peetjes op donderdag 25 december 2008 om 10:35


  • Heerlijk hè, die bewegingen! Ik voel ook de voetjes en handjes beide in mijn linkerzij en als de kleine de hik heeft voel ik dat weer aan de rechterkant want daar ligt het ruggetje! Vind het ook altijd een heel apart gevoel! Heeft Jonne zijn zusje al gevoeld?
    Deze beeb reageert namelijk altijd direct op Vincent z’n handen, of hoofdje wanneer hij die op mijn buik legt, heel speciaal!
    Fijn toch zo’n slapend mannetje! Ik ben ook niet anders gewend. Morgen moeten we om 9 uur bij de gyn zijn, dan moet ik Vincent dus echt op tijd wakker maken!

    Reactie door Marjan op zondag 21 december 2008 om 22:07


  • Wat fijn is dat he, die beweginkjes in je buik. En dan idd de hik, zo grappig!

    Reactie door Toaske op zondag 21 december 2008 om 20:19


  • Wat heerlijk!! Geweldig om juist als je zelf die slaap ook kan gebruiken even een uitslaagdag cadeau te krijgen van zoon.
    Leuk dat je je meisje zo duidelijk voelt, en Erik ook. Zeker voor hem is dat wel speciaal. Jij voelt al die kleine bewegingkjes ook al maar hij moet het enkel hebben van The Big Things. Als hij net in de buurt is.

    Reactie door Fee-Luna;s mama op zondag 21 december 2008 om 15:28


  • Ooooh, lekker uitslapen! Juul begint het ook te leren; vrijdag en vandaag was ik eerder op dan zij, lekkerrr! Oke, het was tien voor acht, maar het is nog altijd beter dan half zeven, nietwaar?

    *Zoeft weg om Esther te feliciteren*

    Reactie door Cynthia op zondag 21 december 2008 om 15:24


  • half 10, kijk dat zijn pas tijden voor de nachtbrakende moeders. Ik zeg: WAUW wat cool dat je dat allemaal voelt in je buik.

    Reactie door maureen op zondag 21 december 2008 om 14:51


  • Lekker hoor half 10, dat zijn nog eens tijden.
    Die hikjes zijn leuk hè? Dankjewel voor je felicitatie!

    Reactie door Esjuh© op zondag 21 december 2008 om 14:08


  • Sjesus Cat, HALF TIEN?!?!?!!! Tis je van harte gegund hoor, maar ben wel een tikkeltje jaloers. Wat een weelde! Dat er nog maar veel van dat soort uitslaapzondagjes mogen komen 🙂

    Reactie door Mimi op zondag 21 december 2008 om 12:04


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter