dec

20

 
Rockin’ Lia

Vanmiddag zijn we bij Joris en Lia op visite geweest. Die afspraak stond al ff… we konden namelijk destijds niet op Yuri’s verjaardag zijn (mééstal is ’t andersom, dat zij niet bij ons op verjaarsvisite kunnen komen maar deze keer overkwam ’t ons ook, hihi). Dus die kreeg nog ’n verjaarscadeautje van ons: een brandweer ziekenauto van Duplo.

Ennieweej, ’t was erg gezellig. Yuri moest eerst ff de kat uit de boom kijken. Op zich ook niet gek want Jonne kwam nog al als ’n wervelwind binnen maar na een tijdje hebben de mannetjes leuk met elkaar door de kamer gerend. Helaas had ik te laat door dat ik m’n fototoestel had meegenomen, dus daar heb ik géén foto’s van gemaakt.

Op verzoek van Lia hadden we ook de Wii met de Guitar Hero meegenomen, daar mocht ze nog ff lekker mee uit d’r dak gaan, hihi. Zie hier ’t resultaat.

Verder kreeg ik van háár nog ’n zak met wat positiekleding. Daar zat o.a. ook zo’n héérlijke joggingbroek in. Ik hád ‘r al één maar dat ding zit zó lekker, dus ik ben erg blij dat ik ‘r nu nóg één heb. Waarvoor dus mijn hártelijke dank!!!

Op de terugweg in de auto heeft Jonne, ondanks dat hij bést erg moe was (niet geslapen overdag) nog lekker zitten zingen. Zijn nieuwste aanwinst is “Hoofd schouders knie en teen, knie en teen“.  Ik had ’t niet gelijk door wát hij nou zong en Erik en ik zaten ook eigenlijk ff te kletsen. Maar toen meneer doorkreeg dat hij niet de volle aandacht kreeg, begon ie stééds harder te zingen. Uiteindelijk kónden we ‘r gewoon niet meer omheen. Tja, daar moesten we dan wel weer ernstig om lachen 😀

5 reacties »

  • Leuk spel he, guitar hero 😉

    Lees al een tijdje mee, af en toe post ik wat.

    Wil jullie langs deze weg fijne feestdagen wensen.
    2009 wordt vast jullie jaar, met gezinsuitbereiding 😉

    Reactie door Marije op zondag 21 december 2008 om 11:08


  • Heerlijk zo’n bezoekje aan vrienden. Ik zal ‘ns even gaan bedenken wie wij vandaag met een bezoekje kunnen vereren.

    Reactie door Toaske op zondag 21 december 2008 om 10:32


  • Hihi… hoe ist bij hem dan?! Julz kan namelijk in deze combi de k niet uitspreken en dat wordt zoiets van .. Hoof sjoudè, plie en tee, plie en tee…
    Guitar Hero.. leuk 😀 Ik wil die ene met dat drumstel hebben.. maargoed eerst maar is over naar Pijnacker :p Daarna zien we wel weer.
    Lang niet gesproken trouwens… alles verders goed?! xxx

    Reactie door Hannah op zondag 21 december 2008 om 8:34


  • Geslaagde dag dus, met als afsluiter een meedeiner op de achterbank. Hihi! Leuk hoor…

    Reactie door Fee-Luna;s mama op zondag 21 december 2008 om 8:23


  • Gezellig!! Dennis en ik hebben besloten elkaar voor de kerst de Wii te geven, ben heel erg benieuwd (als het nog lukt er ergens een te scoren voor de kerst, en anders wordt het een post-kerst-cadeautje)!
    Heb je nog lekker 3fm geluisterd vannacht?
    Aagje

    Reactie door Aagje op zondag 21 december 2008 om 8:10


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter