okt

30

 
Sjaap kindjuh sjaap…

Na wéér 2 nachten gruwelijk vroege ochtenden een paar uur met Jonne op de uiterst onconfortabele schommelstoel te hebben gezeten (ik weigerde wéér om 5 uur naar beneden te gaan!) was ik ’t zát! Ik dacht, als ie nou ’n ander bédje had, kon ik tenminste náást ‘m gaan liggen ofzo. Geen idee of dát zou helpen maar híer werd ik écht hélemaal gestoord van… en ik niet alleen, Erik werd ‘r ook niet echt vrolijker van. Dus ik ben maar ’s gaan rondsnuffelen.

Eigenlijk vond ik dat héle “peuterbed”-gedoe ’n btje onzin. Laten we éérlijk zijn, dat hebben we zélf vroeger toch ook nooit gehad? En ik ben notabene ’n dochter van ’n voormalig beddenboer (sorry Hannes: interieur-adviseur ;-)) Wij gingen ook gewoon gelijk in ’n éénpersoonsbed. Maar éérlijk gezegd vond ik in die categorie en voor ’n rédelijke prijs niet echt iets leuks. En toen vond ik dus dit peuterbedje… yep, tóch ’n peuterbedje… en ach, natuurlijk wist ik heus wel dat ’t er was, omdat vriendinnetje Miranda het zélfde bedje voor haar zoontje Djonno heeft. Daarnaast vond ik de prijs ook best te doen dus jah, toen was de keuze niet zo moeilijk meer. Matrasje erbij, ’n paar passende onderlakentjes, moltonnetje en klaar was Cat.

Nou goed, laat ik niet te vroeg juichen. Het is nog vóór middernacht. En ’t kan er natuurlijk ook mee te maken hebben dát hij vandaag al niet zo lekker was (ik ben zelfs voor ’t éérst gebeld om ‘m eerder te komen halen van ’t KDV) en daarom graag vroeg wilde slapen. Hij is ‘r ook al ’n x uitgerold en werd daar dus wakker van. Nu hebben we op aanraden van diezelfde Miranda het matrasje van z’n ledikantje maar voor het bedje neergelegd, dan valt ie in ieder geval zácht. Oh enneh, of ik ‘r wel naast kan liggen? Ach tuurlijk wel! Ehm… nóg wel… soort van… 😉

Ennieweej… voor nú lekker slapen en morgen… gezond weer op! 😉 Met wellicht ’n verslag van ’n al dan niet geslaagde nacht… ohja enneh, dat van de gyn… dat horen jullie dan uiteraard ook!

7 reacties »

  • Gaaf bed! Mag ik zo brutaal zijn om te vragen waar je bed hebt gekocht en wat het kost? :blush:

    Reactie door maartje op vrijdag 31 oktober 2008 om 9:43


  • Ach ik vind zo’n peuter bedje zo schattig. Een peuter in een 1 persoons bed is ook geen gezicht, (vind ik dan hé). Over 4 jaar verf je hem roze en kan dochterlief er ook nog op. Wie doet je wat. Ik kreeg vroeger inderdaad op mijn derde een bed en tot op de laatste dag dat ik thuis woonde sliep ik erop. Tja andere en saaiere tijden. haha. Ook hier een peuter bed. Madde eerst drie jaar erop en Irza heeft het bedje na een verf beurt nu. En ik denk erover om dit bedje te bewaren. Ledikantje heb ik wel verkocht, maar daar heb ik weleens spijt van gehad, maar ik kan ook niet alles bewaren. Maar Irza ligt er nog wel even op kunnen ze tot 8 jaar in.
    Hee meid heb een goed weekend.
    Ien

    Reactie door Ien op donderdag 30 oktober 2008 om 23:10


  • onze oudste 2 liggen ook in een junior bedje hoor, en de oudste is 6! dus het kan nog een tijd.
    Hopelijk voelt ie zich hier lekker in, en nu kan hij lekker naar jou toekomen misschien en bij jou verder slapen…. of doe je dat niet?
    ’t zou fijn zijn als het helpt!
    En beterschap natuurlijk.

    Reactie door tineke op donderdag 30 oktober 2008 om 10:48


  • Wat een mooi bedje! Mag ik vragen waar je het hebt gekocht? Ben al tijden op zoek naar een leuk peuterbedje. En heerlijk dat Jonne vanancht zo goed geslapen heeft. Nu die van ons nog 😉

    Reactie door Jet op donderdag 30 oktober 2008 om 10:19


  • Volgens mij was hij weer redelijk vroeg op vandaag, niet dat ik er last van had :sleeping:

    Reactie door Deniz op donderdag 30 oktober 2008 om 9:20


  • Nu maar hopen dat hij nu wat langer blijft liggen in zijn grote bed!
    En ook dat hij niet te vaak uit bed rolt! Ik weet nog dat Vincent in het begin soms 2x per nacht uit bed rolde en dan altijd met z’n hoofd net naast het matrasje of net tegen het bed aan :ermm:

    Reactie door Marjan op donderdag 30 oktober 2008 om 8:53


  • Haha, toch maar een peuterbedje dus. 😉 Ach, daar kan hij nog een paar jaar in en dan heb je nog even om voor een echt leuk 1-persoonsbed te sparen. 😉

    Hier is het ook al een paar dagen heel vroeg dag (gisteren half 6 en vanmorgen 5 uur), dus ik leef heel erg met je mee!

    Reactie door Cynthia op donderdag 30 oktober 2008 om 8:21


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter