okt

27

 
Wintertijd jet-lag

Nah, weet niet precies wat ‘r met Jonne aan de hand is. Uiteraard had hij geen boodschap aan het uurtje extra dat we afgelopen weekend hadden. Maar gelukkig werd ie ook niet veel eerder wakker dan normaal. Alleen z’n bui was werkelijk om op te schieten. Eerst zaterdag al… ernstig hummelig. Hij liep de héle dag al te kwijlen en ehm… ja hoe leg je dat uit… met z’n tong uit z’n mond te blazen alsof ie er ’n haar in had (ik heb gekeken, dat had ie dus niet). Op ’n gegeven moment werd hij er blijkbaar zó misselijk van dat ie ervan moest spugen. En da’s niet zo handig als je nét onderweg bent naar ’n verjaardag. Dus daar zijn we uiteindelijk niet aangekomen.

Gisteren zouden Jasper, Maartje en Merel weer ’s gezellig bij ons langskomen. Aangezien zowel Jonne als Merel ’s middags nog slapen, zouden ze aan ’t eind van de middag komen en dan lekker bijven eten. Dat was súpergezellig (ik hoop dat ik ’n kopietje van de foto’s mag, Maartje) maar Jonne was nog stééds niet in ’n opperbeste bui. Hij had ’s middags ook nauwelijks geslapen. 

Gisterenavond duurde ’t ook nog erg lang voordat ie eindelijk ging slapen, hij is dúidelijk niet echt lekker. Vannacht werd ie ook régelmatig wakker, weer blazend alsof ie ’n haar in z’n mond of z’n tong verbrand had… tja, ik zie nix… misschien krijgt ie nu dan toch die kiezen? Ik heb werkelijk géén idee. Overigens leidt z’n etenslust er niet onder, daar ben ik dan wel weer blij mee. Ohwell, ik kijk ’t nog ff aan en anders moet ik toch nog maar ’s met ‘m naar de huisarts.

2 reacties »

  • Heeft die blaasjes in de mond of tong. Hier gaat een rare ziekte rond waar kids blaren krijgen op handen en voeten en in de mond. Kan weken duren en is erg besmettelijk. Ik had er nog nooit van gehoord maar ken al 4 kids die het hebben. En die zijn er flink ziek van. Vooral die blaren in de mond zijn erg vervelend.
    Hoe ging het met je dochter???
    Ien

    Reactie door Ien op maandag 27 oktober 2008 om 21:16


  • wat apart joh.
    Iemand zei laatst wel tegen mij dat ze ook pijn in hun keel kunnen hebben als ze kiezen krijgen. Dat dacht ik bij Sanne ook en daar zie ik ook nog niet veel.. Hopelijk is het snel over. Misschien is het anders gewoon een soort tik ofzo?

    Reactie door tineke op maandag 27 oktober 2008 om 13:01


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter