okt

23

 
Dol-fijn

Erik kwam van de week thuis met 5 gratis entreekaarten voor ’t Dolfinarium, die hij via z’n werk had gekregen. Aangezien de kids deze week vakantie hebben, zijn we daar maar ’s ’n dagje naartoe gegaan.

Wat Jonne ervan vond? Och… sommige dingen vond hij erg leuk. In tegenstelling tot de walrussen vond hij de dolfijnenshow wel grappig! En toegegeven: het was ook erg spectaculair. Maarja, ’t was wél ’n lange zit en da’s nog niet helemaal aan hem besteed. Via ’t raam onder water naar de dieren kijken vond hij ook erg spannend, zeker als ze héél dicht langs ’t glas kwamen… maar ook dát had hij na korte tijd wel weer gezien…. De speeltuin, díe was súper! Daar had hij zich bést nog wel wat langer kunnen vermaken 😉

6 reacties »

  • Wat een aardige baas heeft die man van jou! En dan gelijk 5 kaartjes, dat is wel erg aardig.
    Dolfijnen zijn gewoon heel erg mooi en bijzonder, maar als je nog klein bent dan is zo’n hele dag dolfinarium best lang. Mooie fotocollage.

    Reactie door Fee-Luna's mama op zaterdag 25 oktober 2008 om 8:06


  • Mazzelaars! Super zo’n uitstapje. Mooie collage heb je van de foto’s gemaakt.

    Reactie door Claudia op vrijdag 24 oktober 2008 om 20:47


  • Mooie foto’s!
    Vooral die rechtsboven met die spiegeling.
    Ik wil met Gijs ook nog steeds een keer, hij is er al ooit geweest, maar sinds een jaar is hij bezeten van haaien en vissen. Dus we moeten ook nog een keer!

    Reactie door Linda op vrijdag 24 oktober 2008 om 15:36


  • Dat is niet verkeerd, gratis toegangskaarten, daar moet je gewoon gebruik van maken in de vakantie. Leuk uitje!
    Mooie foto’s heb je gemaakt.

    Reactie door Marjolein op vrijdag 24 oktober 2008 om 9:14


  • So dan, dat is lekker, gratis toegangs kaarten!! Wij zijn er dus nog niet geweest met de meiden omdat het zo superduur is..
    Leuke foto’s heb je gemaakt zeg!

    Reactie door tineke op vrijdag 24 oktober 2008 om 8:36


  • Manon heeft het na het bezoek aan het Dolfinarium maanden geleden nog steeds over dat ze bij de dolfijnen is geweest en die show vond ze echt geweldig. Idd ik vond dat onderwaterbassin ook zo leuk dat je alles zo dichtbij zag komen. En lekker slapen op de terugweg is vaste prik bij zo’n leuk dagje uit. 🙂

    Reactie door San op vrijdag 24 oktober 2008 om 8:27


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter