jul

30

 
1e VK bezoekje

Vandaag veel op pad geweest. O.a. ’n leuk speledingetje gekocht voor onderweg van en naar Spanje: een portable DVD speler voor in de auto. ’t Is hoe dan ook toch ’n enórme rit voor zo’n klein mannetje en als ik ‘m dan kan afleiden met het Zandkasteel, Bumba of de Teletubbies, dan vind ik dat hélemaal best (Nee, ábsoluut niet die enge Vlaardingse clown en/of acrobaat, die komen er bij mij NIET IN!!!) . En zeg nou zélf: da’s toch voor ons ook ’n stuk relaxter!

Voorts moesten we, nadat Jonne uit ’t KDV kwam, even ’n pasfoto laten maken, omdat hij nog steeds moet worden bijgeschreven in mijn paspoort. Had dat vorige week al geprobeerd maar dat was niet zo’n succes. Meneer had ‘r niet écht veel zin in om op ’t krukje te blijven zitten. Deze keer mocht hij bij papa op schoot en werd de foto op ’n dusdanige manier genomen dat paps uiteraard wél buiten beeld bleef.

Zie hier ’t resultaat. Achja, hij is wel okay… voor op ’t paspoort (Cynthia en ik maken ze mooier, al zeg ik ’t zelf) b’tje jammer dat de kleuren zo lelijk worden en dat je z’n wenkbrauwen niet écht ziet 😉

Ennnn… jaja, ik moest natuurlijk vanavond (ja vanavond) voor ’t eerst weer naar de verloskundige. Nah, dat was best heel gezellig, hihi. Alleen de dame die mijn bevalling heeft gedaan, werkt ‘r helaas niet meer. En godzijdank is zij ook EINDELIJK met pensioen. (nee, Cynth natuurlijk heb ik ’t niet over jou maar over die enge Drakestein). ’t Is ’n leuke club gezellige meiden.
Wat is er zoal gebeurd? Nah, eigenlijk best lang zitten kletsen over van alles en nog wat, over de vorige keer, hoe dat was verlopen, enz enz. Er werd bloed afgenomen, daarnaast hebben we ’t gehad over de verschillende testen die ik kan laten doen. Gezien m’n leeftijd (37) is er nou eenmaal ’n verhoogd risico. En ach, ’t wordt tóch allemaal vergoed, dus die kans laat ik niet liggen. (bovendien weten we dan ook al vrij snel wat ’t gaat worden, en ik blijf dat nou eenmaal erg handig vinden mbt de voorbereidende werkzaamheden) Dus morgen moet ik bellen om ’n afspraak te maken voor een vlokkentest. Ben benieuwd of dat nog vóór of ná de vakantie wordt gedaan. Zal wel daarná worden. Morgen gaat de praktijk assistente ook nog ff ’n afspraak maken voor ’n termijn-echo. Dat wordt over 2 weken (dus wél net voor de vakantie). Ik dacht eigenlijk dat die al bekend was (11 maart), maarreh, kom maar op hoor, ik wil wel weer ff kijken naar m’n cashewnootje! 😉

Wie zei dat nou, volgens mij Marjan, “1e keer is altijd leuk, krijg je allemaal leuke hebbedingetjes!” Maar op ’n paar foldertjes na, kreeg ik hélemaal níx! Er lagen wel allemaal van die tutpopjes (waar Jonne natuurlijk grétig op afliep!) maarreh… nada! 😉 Ach, ik vind ’t helemaal niet erg, ik ga maar ’s wat van die “dozen” aanvragen, hihi!

12 reacties »

  • Hele tijd niet gekeken op je site, was benieuwd hoe het met jullie ging en zie dat je zwanger bent! Wat leuk, gefeliciteerd!! Mijn schoonzusje is net zo ver :tongue:
    Fijne zwangerschap en fijne vakantie en verjaardag van Jonne! (coole fiets trouwens)
    En met die portable dvd speler komt dat vast wel goed die heen en terug reis 😉

    Groetjes!

    Reactie door Yardena op vrijdag 8 augustus 2008 om 18:21


  • Hey meid,
    alsnog van harte gefeliciteerd hoor!!! via de weblog manier deze keer.
    Echt super leuk voor jullie. Tweede zwangerschap is echt anders he. Op verschillende manieren, mensen hebben er minder aandacht voor, je krijgt minder leuke dingen, maar ook vermoeidheid etc is heel anders (lees meer). tenminste, dat is mijn ervaring en die van een aantal andere vriendinnetjes!!

    Geniet ervan!!!

    Ik vind de foto heel schattig van Jonne, maar idd, pasfoto’s worden vaak qua kleur heel saaiig he… Maar hij staat er heel lief op hoor.

    mieke

    Reactie door Annemieke op dinsdag 5 augustus 2008 om 15:09


  • Leuk hoor, zo’n eerste bezoekje blijft toch bijzonder. Maar ook hier kreeg ik helemaal niets hoor, bij de verloskundige. Ik hield het maar op amsterdamse zuinigheid maar dan zullen die vlaardingers ook wel zuinig zijn.

    Reactie door Fee-Luna's mama op donderdag 31 juli 2008 om 23:25


  • Ech niets ? Ik werd helemaal volgepropt hoor de de eerste keer van de tweede keer…
    snap je ? Haha, lekker verwarrend en tis al zo warm !

    Reactie door Jis op donderdag 31 juli 2008 om 21:18


  • Had Jonne zijn mond niet dicht moeten houden op de foto?
    wij mochten niet eens lachen, en mijn bril moest af! (dus heb nu een of ander eng mens in mijn paspoort zitten.. kweet niet wie dat is..)

    Reactie door Saskia op donderdag 31 juli 2008 om 18:45


  • Hebbedingetjes? Bij de VK? Me is helemaal flabbergasted… huh? Ik heb wel een doosje gehad met foldermateriaal, maar die zwitsaltas waar san over schrijft, die moet ik ook..(zegt ze met pruillip :biggrin: )
    En die dvd speler…die gaan wij ook aanschaffen zodra kiendje oud genoeg is..Maar als kiendje op mama lijkt, kan kiendje er weinig mee want ik spuug alles onder als ik ergens naar moet kijken in de auto..alle bewegende beelden maken mij dan misselijk.. Ben benieuwd.

    Reactie door Joeltje op donderdag 31 juli 2008 om 15:25


  • Slimme zet van je die portable dvd-speler!!! :happy:
    Enne je kan niet genoeg naar je nootje blijven kijken! Duurt toch weer even voor je hem/haar in het eggie ziet 😉
    Ik kreeg alleen een mutsje voor na de bevalling voor Isa.. ook niet veel dus! :getlost:
    En wat die vlokkentest betreft.. ben erug benieuwd!

    Reactie door Hannah op donderdag 31 juli 2008 om 13:05


  • Ideaal hoor zo’n DVD speler voor in de auto. We hebben het afgelopen zaterdag gedaan als proef en ze vond het geweldig en idd die foto is heel anders dan de Jonne zoals wij hem zien. Raar dat je niets kreeg, ik kreeg ook een zwitsaltas vol met allerlei leuke dingen en Manon mocht een tutpopje uitkiezen. Wel spannend zo’n vlokkentest, maar dat weet je wel dat het goed is en of het een meisje of jongen is………..ben benieuwd! 😉

    Reactie door San op donderdag 31 juli 2008 om 12:36


  • De allermooiste doos krijg je bij de c1000( haha werk ik zelf) Daar zitten ALLEMAAL nuttige dingen in….
    TIP: Voor je nieuwe hebbedingetje is het misschien handig om ook een stekker te hebben voor in een gewoon stopcontact…
    Wij waren h’m vergeten en in Spanje konden we er geen vinden…
    Nicky had soms haar rustmoment nodig en dan hielp een filmpje kijken bij de tent ook erg goed…..Helaas keek zij dus in de auto NAAST de tent in de schaduw…..

    Reactie door Peetjes op donderdag 31 juli 2008 om 10:50


  • Ook ik kreeg een leuke tas van zwitsal vol met folders en tijdschriften en kortingsbonnen.
    En een termijn echo is standaard doe ze altijd. Spannend en vlokkentest. Zoals je weet lukte die niet bij mij en moesten we wachten tot de vruchtwaterpunctie.
    Leuke pasfoto, maar volgens mij mogen ze niet lachen?

    Reactie door Esther mamma van Guusje op donderdag 31 juli 2008 om 10:23


  • Raar zeg, dat jij bij de verloskundige alleen maar foldertjes kreeg! Ik kreeg echt een tas vol met tijdschriften, folders, goed bruikbare kortingsbonnen o.a. bij “onze drukker” en ook nog 2 tutpopjes!
    Een extra termijnecho is altijd leuk om te krijgen!
    De foto van Jonne is leuk, maar hij heeft inderdaad een heel ander koppie als op jullie foto’s!

    Reactie door Marjan op donderdag 31 juli 2008 om 8:38


  • Lijkt mij ook niet erg, om vaak naar je beeb te mogen kijken als ze dat willen.
    Aan Jonne hebben jullie iig geen kind als jullie op vakantie gaan.
    De foto is aardig gelukt, ik vind pasfoto’s er al nooit uitzien.

    Reactie door Marjolein op donderdag 31 juli 2008 om 8:34


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter