jun

23

 
Zo’ndag

Wij hebben inmiddels de wonden gelikt, we gaan het ‘r ook verder niet meer over hebben en pikken ons dagelijks leven weer op alsof ‘r geen voetbal bestaat (Utopia ;-)). Vanochtend hebben we ’n verlaat vaderdag gevierd omdat we vorige week op de bewuste dag niet thuis waren. Jonne had ’n prachtig houten fotolijstje beschilderd en de dames van ’t kdv hadden daar ’n uiterst schattige foto van hem in gedaan. Voor de liefhebber zal ik het bewijs van de week nog even laten zien. Ach en vrienlief z’n héerlijke HUGO BOSS Deospray was op, dus die kreeg ie van mij (is natuurlijk ook ’n tikkie eigenbelang hé, dat snapt ’n kind!) Verder kwamen Annemarie en Kees (zus en zwager van Erik) vanmiddag nog ff lekker bij ons in de tuin hangen want ondanks de storm was ’t bij ons héérlijk weer!

 


 

5 reacties »

 • Die bank … zucht… Mooi hoor! En heerlijk zo’n gezellig dagje in de tuin. Het lijstje voor vaderdag is erg mooi gelukt. Sterre had ook zoiets gemaakt. De foto was echter afgedrukt op verkeerd papier en die hele foto vlekt nu en lijkt in de verste verte niet meer op Sterre. Wel zonde, maar goed, Volgende jaar nieuwe ronde nieuwe kansen. O wacht, dat lijstje was van moerderdag en voor vaderdag had ze een kei beschilder: voor een kei van een papa :wub:

  Reactie door Mimi op dinsdag 24 juni 2008 om 23:42


 • Ach ja over twee jaar mogen we weer voetbalcoach zijn. Leuke foto’s van Jonne en de mooi gekleurde ballen. Die foto lachend in de kussens is ook zo leuk!

  Reactie door San op maandag 23 juni 2008 om 20:53


 • hey en dat tuinbroekje heb ik ook!!! Robijn dan…h&m toch!!?? COOLLLL
  Ik heb nu btw hélemaal een E-kater….manman….baalbaalbaal….

  Reactie door maureen op maandag 23 juni 2008 om 20:09


 • Stoere tuinbroek!!! Eentje uit de nieuwe gekochte collectie?!

  Reactie door Hannah op maandag 23 juni 2008 om 13:26


 • Een leuke dag gehad dus. Grappige fotoreportage over Jonne met z’n ballen!

  Reactie door Toaske op maandag 23 juni 2008 om 7:28


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: