mei

26

 
Streepjescode

Aangezien ik wat kleertjes van gisteren heb geruild, kon ik van dát geld vandaag nog weer wat andere dingetjes aanschaffen.

NIEUWE SCORE:

HEMA (in de aanbieding, jawel!)

 • 2 shirts
 • 2 broeken
 •  ’n paar héle kekke schoentjes

H&M

 • nog ’n tuinbroek met korte pijpen 
 • ’n leuk streepjesshirt.

Ik denk dat zoonlief voorlopig wel genoeg heeft. Nu zijn papa en mama weer ’s aan de beurt. En dat is géén overbodige luxe! (Zo gaat ’t bij ons dus ook, Ien!)

6 reacties »

 • Leuk! Ik vind het ook heerlijk om te shoppen voor Fee-Luna. geen gehannes met pashokjes en zo. Gewoon wat leuk is in de goede maat meenemen.
  En alles lijkt nog zo leuk als ze klein zijn!

  Reactie door Mama van Fee-Luna op woensdag 28 mei 2008 om 8:00


 • Hihi gek op streepjes dat had ik nog nooit gezien (haha not) leuk weer allemaal en Hema en Hennes hebben gewoon erg leuke dingen. moet me altijd beheersen niet meer te kopen. Moeilijk zeker als je online er ook op kan ;-))

  Reactie door San op dinsdag 27 mei 2008 om 20:14


 • Jep, ik ken het probleem…kiddie gaat voor….Maar vanmiddag ga ik eindelijk naar de kapper. Ben een week voor de geboorte nog geweest en het hangt nu in slierten langs mijn gezicht. Ziet er niet uit. Ook maar even weer wat heerlijk te dure cremetjes aangeschaft…en dan vanmiddag ook maar weer even een leuk jurkje voor mezelf scoren.

  Coole kleding heb je gekocht. Ik word al steeds beter in het vinden van jongenskleding. H&M blijft favo….miss daar vanmiddag dan ook maar even kijken…

  Oh en die rompertjes bij de hema zijn ook echt zoooo stoer….blablabla…dat word shoppen

  Reactie door maureen op dinsdag 27 mei 2008 om 13:47


 • Bajesklant… :lol:

  Reactie door Hannah op dinsdag 27 mei 2008 om 10:26


 • dat heb ik nou ook altjd, ga ik iets terugbrengen kom ik nog niet met lege handen (en geld) thuis… :blush: nou succes met shoppen voor jullie zelf. dat zou ik ook nog wel es willen..

  Reactie door tineke op dinsdag 27 mei 2008 om 10:25


 • hehe, heerlijk he, inkopen doen voor je mannetje. het ziet er allemaal erg zomers uit. Nu nog stoppen met regenen. Maar ik hoorde iets van 30 graden morgen en zon….. Ik zie het nu nog niet gebeuren hier!!!

  mieke

  Reactie door Annemieke op dinsdag 27 mei 2008 om 9:08


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: