mei

25

 
Kleren maken ’t mannetje

En terwijl mijn amandelen weer langzaam slinken tot normale proporties en mijn neus nog wél regelmátig verstopt zit (nee, ’t is géén hooikoorts o.i.d.) bedachten wij dat ’t misschien wel handig/leuk zou zijn om ’s wat zomerkleren voor Jonne aan te gaan schaffen. Die had (met de nadruk op had) namelijk, op ’n paar gekregen korte broekies ná, nog hélemaal nix voor deze zomer. Daar moest dus maar ‘s ff verandering in komen.
En inderdaad, deel 1 van ’t vakantiegeld is binnen en na aftrek van diverse kosten, kon ’t wel weer ’s ff. Zo liepen wij vanmiddag in ’t centrum van Rotterdam. Yep, druk, maar getuige de score was ’t best te doen! ;-)

DE SCORE:

Bij de HEMA:

 • 2 1 geruite 3/4 broekies (gaat ‘r achteraf gezien 1 van terug)
 • 2 hempjes zonder mouwen
 • 6 boxershorts (voor wanneer ’n rompertje onder z’n kleding écht te warm is)
 • 2 1 kekke zwembroeken (gaat ‘r achteraf gezien 1 van terug)
 • 1 grijs poloshirt (gaat achteraf gezien tóch terug) 
 • 1 groen t-shirt met lange mouwen
 • 2 blauwe t-shirts met korte mouwen (in ’t kader 2 voor 1)

Bij de Prenatal

 • ’n witte lange (in te korten tot 3/4) broek
 • groen t-shirt met korte mouwen

En tenslotte bij H&M

 • donkerblauwe 3/4 broek
 • legergroene 3/4 broek
 • groen geruit overhempie met korte mouwen
 • roze(!!!) met blauw geruit overhempie met korte mouwen
 • wit met blauw en bruin geruite 3/4 broek
 • bruin poloshirt
 • wit met blauw gestreepte korte broek
 • gestreepte tuinbroek met korte pijpen (ja Sig, hij past dus wél en hij staat hélemaal gewéldig!!)

Nou moet ik morgen alleen ff terug naar de HEMA met die 3 dingetjes die achteraf toch niet zo leuk bleken te zijn. Daarvan wil ik bij de H&M nog zo’n tuinbroek met korte pijpen gaan halen (ze hebben ‘m ook nog in effen wit en hij staat zooooo leuk!!!) of wellicht ’n kappertje voor zoonlief mee gaan scoren.

Maar ik moet zeggen dat we góed geslaagd zijn. We waren ‘r erg blij mee. En Jonne ook. Het shoppen zelf, daar heeft ie gelukkig niet zo héél veel van meegekregen omdat ie het grootste deel van de tijd héérlijk in z’n buggy heeft liggen slapen. Maar bij thuiskomst heeft ie toch wel ’n modeshow’tje van de diverse setjes gegeven. Helaas heb ik dáár dan weer geen foto’s van genomen. Je zal ’t met de gedrappeerde versie moeten doen.
Best lekker geslaagd, dacht ik zo...

5 reacties »

 • Kijk dat noem ik nog eens een garderobe aanschaffen, heerlijk toch!

  Reactie door San op dinsdag 27 mei 2008 om 20:15


 • Fijn Cat dat je weer wat opknapt. En wat een leuke kleren heeft jullie kanjer weer gekregen.
  Heerlijk hé lekker shoppen. Wij (Peet en Ik) schieten er vaak bij in. Alles voor Bassie. (de meiden dus)
  Af en toe moeten we afspreken dat we niets voor de meiden kopen maar eens wat voor ons zelf. Als we gaan winkelen hé, niet dagelijks dus. Soms lukt het zowaar.
  Verder alles goed met jullie. Ik heb het de laatste tijd zo waanzinnig druk gehad dat het bezoeken van andere web-logs er weleens bij in schoot. En jij dus ook een beetje. Maar het is nu even weer wat rustiger, de drukte begint donderdag weer.
  Heb een leuke week.
  Ien

  Reactie door Ien op dinsdag 27 mei 2008 om 0:19


 • nou ook weer voorzien!! Helemaal top! Ik scharrel in de loop naar het voorjaar altijd het een en ander bij elkaar…Steeds iets, dus voor mij geen bak geld in 1x.. (maar het hele jaar door dus eigenlijk hihi)

  Reactie door tineke op maandag 26 mei 2008 om 9:23


 • Ziet er goed uit, Cat! :biggrin: Ik moet ook nog e.e.a. gaan shoppuh.. maar ja ik heb nog geen geld binnen :sad: hopen dat dát vanmiddag gebeurd…..

  Reactie door Hannah op maandag 26 mei 2008 om 8:55


 • Kijk, Jonne ziet er de komende maanden prachtig uit!

  Reactie door Toaske op zondag 25 mei 2008 om 22:53


RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: