nov

25

 
Kortjakje

We gaan straks naar de kapper… ben erg benieuwd hoe dat zal gaan. Niet dat hij dat eng vindt ofzo hoor (de eerste 2 keren zijn goed gegaan) maar meer omdat ie totáál niet lekker in z’n vel zit. Het snot viert hier nog stééds hoogtij!

Dit schreef ik dus vóór we daar heen gingen. Maar omdat ik géén tijd meer had om verder te schrijven, had ik ‘m ff in “klad” gezet.

What was I thinking??? Wat bezielde mij in vrédesnaam om hem in déze bui tóch mee naar die kapper te willen nemen? U begrijpt, dat werd géén feest. Bij het omdoen van de cape begon ’t gejammer al en dat werd alleen maar erger. Dus na ’n paar geknipte plukjes hebben we de moed maar opgegeven en zijn we (gelukkig zónder te hoeven betalen) maar weer naar huis gegaan.

Nou zijn wij thuis in ’t bezit van een heuze tondeuze waar ik Erik z’n coup iedere 3 weken mee “bijpunt”. En omdat ik écht vond dat er wat aan dat wanhoopskapsel van Jonne gedaan moest worden (sorry oma’s, ik vond ’t nét ’n toupetje!), heb ik die bij hém ‘r ook maar (weer) ’s overheen gehaald. Bij Erik de kortste stand, bij Jonne de langste.

Het gesnotter en gehoest houdt nog immer aan. Gék word je ‘rvan. Jonne heeft afgelopen maandag voor de 3e keer sinds september ’n antibiotica kuur gekregen. Met wederom ’n hoestdrank maar daar zijn we al vrij snel mee gestopt. Het werkt nl nog al averechts (hij stíkt ‘r iedere keer zowat in waardoor hij nóg meer moet hoesten!) Dames, ik heb geïnformeerd hoor, bij de huisarts, of de amandelen ‘r eventueel uit moeten. Maar daar is ie écht nog ff te jong voor. Ik wacht dit kuurtje nog 1x af en als het dan nóg niet over is, EIS ik ’n verwijzing naar een KNO- óf kinderarts. Ik ben ’t nú zó zat! En ’t is ook iedere x in ’t weekend dat ’t wel erger lijkt hé! We noemen ‘m ook wel de omgekeerde Kortjakje!

Oh en wij (paps en mams) zijn solidair aan zoonlief dus doen vrolijk mee. Was ik mijn héle zwangerschap niet verkouden, ik krijg ’t nú dúbbel en dwars terug! En aan de vitaminen ligt ’t niet hoor. We eten ons de héle dag ’n slag in de rondte aan mandarijntjes en de multivitamine.

Morgen Vandaag gaan we haar geboorte”durrup” in om de Sint alvast te helpen met wat inkopen. Joepie! Kan niet wachten… ’t wordt volgens mij gewéldig shopweer… NOT!!! Maarja, ik zie ’t de rest van de week ook niet meer gebeuren en we vieren ’t volgende week zaterdag al.

6 reacties »

 • hij is ook meteen geschikt voor het leger, haha. ik hoor ze al krassen; geschikt.

  tis ook mijn geboortedurrup, wist je niet he ? Geslaagd ?

  hoop dat Jonne snel geholpen wordt, hoe dan ook…

  Reactie door Mamma Jis op maandag 26 november 2007 om 20:50


 • Arm lief gezinnetje,…. en de kids van Erik doen ook gezellig mee??
  Ik heb geen goede raad, geen tips, of trucs, alleen maar een emmer vol medeleven.
  Kus Sieg

  Reactie door sigrid op maandag 26 november 2007 om 14:28


 • Jeetje wat een gedoe zeg. Dat gesnotter en alle andere bijwerkingen van een verkoudheid.
  Ik hoop dat jullie er voor de feestdagen weer vanaf zijn voor een tijdje.
  Jonne ziet er erg zomers uit met zijn kort koppie, staat hem goed.
  Ien

  Reactie door Ien op maandag 26 november 2007 om 12:58


 • Lekker koppie zo! Ik krijg ook altijd commentaar als ik de tondeuse heb gebruikt!
  Nou meis, sterkte deze week met de snottebellen en gedoe… ik spreekt u volgende week weer! bye zwaai

  Reactie door Hannah op zondag 25 november 2007 om 23:41


 • Gats wat vervelend toch dat Jonne zo ziekig blijft. Da’s echt niet tof. Hopelijk knapt hij van deze kuur wel op.
  Ik heb alle inkopen binnen! Jippie. Heb bijna alles via internet gedaan, da’s zwaar relaxed!

  Reactie door Toaske op zondag 25 november 2007 om 10:51


 • Lekker kort koppie hoor en het staat hem goed. Idd de volgende keer eisen voor een verwijzing, dit is gewoon niet leuk meer voor Jonne maar ook voor jullie. Het is ook de tijd van het jaar he, slik weer echineaforce voor extra weerstand. Enne het is nu wel erg vroeg in mij durrup, achter de laptop aan mijn ouders eettafel, alles nog op een oor behalve ik omdat ik allerlei herinneringen heb hier. Jullie shopze in de koopgoot das hopelijk een beetje uit de wind. Have a nice day!

  Reactie door San op zondag 25 november 2007 om 7:15


RSS feed voor reacties op dit bericht.

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: