okt

10

 
Gaat bést lekker…
… al zeg ik ’t zelf. Ben nog stééds enthousiast en ben inmiddels al bij ’t 3e hoofdstuk. Voor de 1e 2 lessen al 2 tienen binnen dus dat motiveert wel, kan ik zeggen. En iedereen voor wie HTML al ’n eitje is, zal zeggen, ja hé, die eerste 2 lessen zijn súpermakkelijk! Ja nou, duh! Jij hebt ’t toch ook ooit moeten leren!!! ff ’n testje…. kijken of dit lukt…
Image hosted by Photobucket.com
JOEPIE, T WERKT!!!

Doe maar reageren dan »

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.
TrackBack URL

Laat een reactie achter

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: